PROGRAM za datum :: 27/09/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 27/09/2014, 20 : 00
CRVENI KABARE

Najzabavniji kabare koji ćete ikada videti, postavlja bezbroj pitanja na koja često ostajemo bez odgovora. Britkim jezikom, mekim bokovima, bezobraznom poezijom i vragolastim dijalogom zabavljaće vas:

Maroo
Foxy Lady
Gretchen
Mme. Scarlett
The Flying Cumbags
The Silver Ladies
& Mme. Monoquelle.

 

NAZAD
 
  Subota, 27/09/2014, 22 : 00
Lemolo (SAD)

Lemolo je dream pop duo koji čine Meagan Grandall (vokal, gitara i klavijature) i Kendra Cox (bubnejvi i sintisajzer). Osnovan 2009. u Sijetlu, naziv benda vezan je za Lemolo jezero kojim su obe devojke rado vozile kajak, te se na obali istog upoznale i shvatile da dele sličnu strast za muzikom. Ubrzo su počele da sviraju zajedno i da ostavljaju značajan trag na živopisnu muzičku scenu Sijetla.

Njihov prvi LP “The Kaleidoscope” je proglašen za jedan od najslušanijih albuma od strane slušalaca radija KEXP za 2012. godinu, bio je najprodaaniji album Sonic Boom Records muzičke etikete, a dodeljena mu je i “Best New Music” nagrada od strane City Arts magazina.

The Kaleidoscope karakteriše korišćenje tremolo efekta na gitari i klavijaturama, koji u fuziji sa minimalističkim aranžmanima i nežnim glasom stvara jedinstveno iskustvo u svakom prostoru u kojem bend nastupa.

Ovo je prvi put da dolaze u Evropu i na ovoj turneji posetiće Slovačku, Mađarsku, Srbiju, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju gde će predstaviti nov materijal sa njihovog dugo očekivanog drugog albuma.

Cena karte 300 rsd

www.lemolomusic.com

NAZAD