PROGRAM za datum :: 09/10/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 09/10/2014, 21 : 00
Miki Solus (Zagreb)

Miki Solus je zagrebački kantautor koji je rekao "NE" gitari i sjeo za klavijature. Svira uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon). Ovaj eksplozivni trio uživo šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama. Odsvirali su preko 100  koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH među kojima i Terraneo 2013. godine, EXIT, Ferragosto Jam i Rocklive 2014.godine. a ove godine našli su se u finalu 3. HR Demo Kluba.

Hitovima "Pun kufer" i "Hipster" svojim je zabavnim ikreativnim pristupom glazbi uspio stvoriti svoj prepoznatljivi izričaj - akustični rap, s primjesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata.Bez previše filozofiranja, Miki je talentirani glazbenik sa šašavim izričajem, koji osvaja na prvu.

Do sada je objavio dva studijska albuma, "Muzika sumnjive kvalitete" (2011.) i "Bojim se muzičkih kritičara" (2012.), a nedavno i novo EP izdanje "Bolesni tekstovi sa super mjuzom".

" Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni." (Anđelo Jurkas)

"Uz sav svoj naoko zajebantski pristup glazbi, Miki isporučuje autentičan pomaknuti muzički izraz čija izvedba i koncept su sve samo ne - apsurdni." (Mihael Pinter, buntovnikbezakorda.com)

Cena karte 250 rsd

https://www.facebook.com/pages/Miki-Solus

http://mikisolus.bandcamp.com

NAZAD