PROGRAM za datum :: 15/10/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 15/10/2014, 21 : 00
Audial-visual extreme industrial therapy

Audial-visual extreme industrial therapy je mini festival na kom će nastupiti neka od najaktuelnijh imena svetske i domaće industrial i noise scene. Šest izvođača povešće nas na granična polja zvučnih senzacija dekonstruišući pojam harmonije, u simbiozi sa vizuelnim izrazom podjednako zastrašujućeg intenziteta.

CON-DOM je legenda ovih podzemnih žanrova koja više od 30 godina neprestano nastupa ispitujući granice izdržljivosti, kako svoje tako i publike. Pojačan pažljivo biranim vintage video zapisima i prepoznatljivim besnim vokalom performans ovog engleskog stvaraoca se teško zaboravlja.

http://www.discogs.com/artist/39351-Con-Dom

MK9, američki performer odranije poznat kao Death Squad, predstaviće nam se svojim upečatljivim pristupom industrial~noise sazvučju, propraćen fenomenalnim video uratcima. Prati ga reputacija jednog od najbrutalnijih živih izvođača koji neretko ostavlja iza sebe šokiranu i zatečenu publiku.

http://mk9.org/unknown/

BRUT je relativno novije ime ekstremne industrial scene. "Žena kao oružje" je moto ove irske umetnice koja, kombinujući video materijal, soničnu i fizičku agresiju ukazuje na težak položaj žene u današnjem društvu.

http://www.soniadietrich.com/

POGROM dolazi iz Litvanije i donosi svoju viziju beskompromisnog power electronics-a, baveći se političkim i sociološkim problemima postmoderne kroz zvuk, reč i sliku. Porede izdavačke kuće i specijalizovanog časopisa on vodi jedan od najaktivnijih mailordera servisa u tom delu Evrope.

http://terror.lt/

NUNDATA je već etablirano domaće harsh noise ime. Iza ovog imena stoji Srđan Eftimovski, dugogodišnji stvaralac bučnih i prljavih frekvencija na ivici slušljivosti.

http://nundata.bandcamp.com/

ORDER OF THE VIOLENCE je old school power electronics instanca lokalnog umetnika koga znamo preko projekata Dead Body Collection i Creation Through Destruction, i kao urednika fanzina Pure Nothing Worship koji se bavi dark i heavy podžanrovima muzike. Ovo je njegov prvi nastup pod ovim pseudonimom na kom će mu se priključiti specijalni gosti, zaduženi za vokale.

Festival se održava u sredu, 15. oktobra u prostorijama KC Grad, sa početkom u 21 h. Ulaz je simboličnih 200 dinara. Napomena ~ nivo buke i frekvencije na ovoj večeri biće daleko od prijatnog. Ponesite čepove...

NAZAD