PROGRAM za datum :: 20/10/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 20/10/2014, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - SilkSkrin

Aloha amigos,

Pozivamo vas sve da budete deo SilkSkrin delikateskog ponedeljka u KC Gradu!

Umetnički tim SilkSkrin čini četvoro vizuelnih umetnika iz Beograda okupljenih u misiji produkcije originalnih umetničkih radova i promovisanja autorskog izraza u oblasti grafičkih komunikacija.

Konstantno u potrazi sa novim idejama, akcijama, saradnicima i zabavom, SilkSkrin se zalaže za umetnost za svakoga, za populatizaciju i promociju grafike, edukaciju publike i ovom prilikom kuvaće samo za Vas.
Spremite se nevidjeni SilkSkrin užitak :)

-> www.silkskrin.com

NAZAD
 
  Ponedeljak, 20/10/2014, 20 : 00 - 26/10/2014
Nikolina Kostur - Rename after 5!

Autorka koje se publika seća sa letnje prodajne izložbe Kreativnost u Srbiji, ove godine slavi važan jubilej i tim povodom priređujemo joj izložbu u Velikoj galeriji KC Grada od 20. do 26. oktobra. Nikolina Kostur 2009. godine osniva brend Rename i počinje da se bavi izradom nakita, a zatim i dekorativno-upotrebnih predmeta za kuću, suvenira, ali i odeće. Izdvaja se prepoznatljivom estetikom koja svoje korene ima u autorkinom spajanju grafičkog i modnog dizajna. Minimalizam i geometrija kao temelj njene estetike prevode se u upotrebne i dekorativne predmete dajući im prepoznatljivi dizajn.

Najnoviju ponudu brenda i neke od predmeta publika je imala priliku da pogleda i kupi na pomenutoj letnjoj izložbi, dok će se predstojeća samostalna biti retrospektivna, prikazujući razvoj brenda u proteklih pet godina, dajući nam uvid u sve segmente njenog rada kroz jednu ujednačenu i zanimljivu prezentaciju.

Pored Beograda, brend je imao uspešna izlaganja na sajmovima i marketima u Berlinu, Pragu, Sofiji, Stokholmu, Londonu, u proteklih pet godina, ali se za ovu priliku autorka vraća Beogradu i KC Gradu u čijem se shop-u, Gradstoru, uvek mogu pronaći predmeti koje dizajnira.

NAZAD