PROGRAM za datum :: 12/11/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 12/11/2014, 20 : 00
Jon Langford (SAD)

Džon Lengford je zvezda alternativne kantri scene, rodjen u Velsu, trenutno živi i radi u Čikagu, SAD. “Renesansni čovek” indi scene, osnivač je i član grupa koje još uvek postoje i periodično se okupljaju i nastupaju, The Mekons (jedna od prvih pank grupa u Britaniji i najrevolucionarniji bend u istoriji roka po Lester Bengsu), Waco Brothers i Three Johns. Njegov muzički opus se kreće od rada u grupama do solo projekata, od panka do folka, spejsa i alternativnog kantrija. Saradjivao je sa mnogim autorima-Old 97's, Roger Knox, Rosie Flores, Kelly Hogan, Andre Williams, Sadies, Sally Timms, Danbert Nobacon, Alejandro Escovedo, da pomenemo neke.

Takodje je priznati vizuelni umetnik, a teme kojima se bavi u slikarstvu i grafici preklapaju se interesovanjima u polju muzike. Bez obzira u kom se mediju izražava, Lengfordov izraz je neposredan i iskren.

Beogradjani imaju sreće da se upoznaju sa oba Lengfordova talenta, na solističkom akustičnom koncertu u KC Gradu, u sredu, 12. novembra u 20 č i na samostalnoj izložbi u Prodajnoj galeriji Beograd, u četvrtak, 13. novembra u 19 č. Džon će svoj boravak u Beogradu kome se mnogo raduje završiti predstavljanjem   u Centru za likovno obrazovanje Šumatovačka, u petak 14. novembra (TBA).

Cena karte 300 rsd u pretprodaji, 400 na dan koncerta.

NAZAD