PROGRAM za datum :: 13/11/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 13/11/2014, 21 : 00
Badversion

Badversion je bend koji je nastao u Londonu 2012. godine predvođen frontmenom Milanom Jankovićem iz Beograda, i poziva Vas da budete deo promo žurke debitantskog albuma u Kulturnom Centru Grad. Ovo veće će biti ispunjeno 'unplugged' svirkom sa nastupom Milana Jankovića (iz Badversion) i njegovih prijatelja iz hora Viva Vox i benda Jack Napes između ostalih. Preslušajte neke singlove Badversion na www.reverbnation.com/badversion kako biste znali šta da očekujete!

Album Badversion-a je snimljen u Beogradu u Attic Studios a Marko Živanović je bio zadužen za miks i bio je ko-producent albuma. Marko je radio sa mnogim domaćim bendovima kao što su Stray Dogg, Mašta Bašta, Styptic, Ensh i drugi. Mastering je rađen od strane Howie Weinberg-a i Gentry Struder-a u Howie Weinberg Mastering studio u Kaliforniji. Howie je radio na većini najznačajnijih rok albuma 90-iz uključujući Nirvanin ''Nevermind'', RHCP ''Blood Sugar Sex Magic'', Metalikin ''Master of Puppets'', Soundgardenov ''Badmotorfinger'', Jef baklijev ''Grace'' i na albumima drugih savremenih rok bendova kao što su White Stripes. Album Badversion LP je dostupan na CD Baby-u (http://www.cdbaby.com/cd/badversion).

Pridružite se Milanu i ekipi ovog 13og novembra ukoliko volite umetnike poput Neil Young-a, Eric Burdon & the Animals, Johnny Cash, Chris Cornell, Pearl Jam i Mark Lanegan i ako želite da Vaš četvrtak bude ispunjen novom muziku iz sveta alternativnog roka.

Karte će biti na prodaji na ulazu i koštaće 200 RSD.

NAZAD