PROGRAM za datum :: 23/11/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 23/11/2014, 19 : 00
Filme Auf Reisen, ciklus nemačkog filma - Yella

Posle španskih i meksičkih filmova sa zadovoljstvom najavljujemo ciklus nemačkih filmova u Kc Gradu. U saradnji sa Goethe Institutom u Beogradu napravili smo izbor zaista izuzetnih ostvarenja savremene nemačke kinematografije.
Ulaz slobodan

Yella (2007)

Yella odlazi od svog posesivnog i nasilnog muža, ali on ne odustaje od nje. Kada njihove interakcije dođu do dramatičnog zaključka Yellin život kreće u neočekivanom pravcu.

NAZAD
 
  Nedelja, 23/11/2014, 21 : 00
Projekat Xover + Volchsche Bahn + Point Invisible

Projekat Xover je četrdesetnominutni AV performans koji predstavljaju Danilo Casti (Italija) i Travis McCoy Fuller (USA). Koketirajući sa glič, dron i nojz zvucima Xover pravi fuziju digitalnih i analognih zvukova, programiranja i lemljenja uz adekvatni vizuelni izraz generisanjem tekstura uživo.

Pridružuje im se mlada beogradska darkwave grupa Volchsche Bahn koja će prezentovati svoj prvi album "Modest & Ugly". Karakterišu ih hladni sintovi, nojz gitara, plastični bubnjevi i fatalistička lirika. Grupu čine Adam Ranđelović i Vukašin Stančević.

U goste takođe dolazi i eksperimentalni melodični glič / nojz bend iz Francuske, Point Invisible, tako da veče obećava dobru zabavu svim ljubiteljima i poštovaocima ovog zvuka.

Linkovi:
http://www.danilocasti.com
www.ttmf.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=QfqhZ7jhQDQ
https://www.youtube.com/watch?v=nE3dGNb7118
https://soundcloud.com/pointinvisible

Cena karte 200 rsd

NAZAD