PROGRAM za datum :: 28/11/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 28/11/2014, 23: 00
BEYOND HOUSE PRESENTS SPACE DIMENSIONS CONTROLER

Beyond House & KC Grad predstavljaju:

▶ SPACE DIMENSIONS CONTROLLER
(Belfast / Ireland)
+
▶ DOO (Beyond House)
▶ VEM (Beyond House)

Posle dolaska nemačkog di-džeja Mick Willsa u prestonički klub Dragstore, Beyond House, grupa mladih beogradskih di-džejeva širi novembarsku listu gostiju. Sledeći u nizu je mladi irski producent Jack Hammil poznatiji pod pseudonimom Space Dimensions Controller, koji će 28. novembra nastupiti u KC Gradu.

Mladi di-džej iz Belfasta poznat je po mešanju stilova, pa će beogradski klaberi u njegovom setu moći da čuju deep house, electro, disco i acid. Nastup u Beogradu biće ujedno i njegovo premijerno predstavljanje u glavnom gradu.

Zašto Space Dimensions Controler i druge sitnice koje niste znali o njemu

Jack Hammil je prvi put zvanično zakoračio u svet elektronske muzike kada je imao samo 19 godina. Posle prvog kupljenog muzičkog instrumenta po kome je nastao pseudonim Space Dimensions Controler, Hammil snima svoj prvi album “The Love Quadrant”, a njegova izdavačka kuća ga proglašava za jednog od di-džejeva “nove generacije.

Njegova muzika inspirisana je fankom 80-tih godina, a veliko interesovanje za film i filmsku muziku dodatno je uticalo i definisalo njegov umetnički pravac. Tako, veoma često, pre nego što počne da kreira nove trake, Hammil stvara likove i piše priče prema kojima komponuje muziku. 

Ispunjen dijalozima, vokalima i zvukom budućnosti 2013. godine objavljen je album pod nazivom “Welcome to Mikrosector-50”, koji najbolje oslikava Hammilov jedinstveni pristup kreiranju muzike i pokazuje da je ona za njega mnogo više od običnog zvuka.

Tako je glavni akter albuma “Welcome to Mikrosector-50” Mr. 8040, čije je putovanje kroz vreme i povratak na svoju planetu predstavljeno brojnim dijalozima i rigidnim robo fankom kako ga i sam Hammil opisuje.

Ako želite da đuskajući prođete kroz sva poglavlja jedinstvene priče, koju u svom setu kreira mladi Irac, karte u pretprodaji možete kupiti u KC Gradu.

Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo domaća podrška

Članovi di-džej pokreta Beyond House i jedan od najpopularnijih dvojaca u Beogradu, poznati po tome da se muzički međusobno dopunjuju u svojim setovima, 28. novembra napraviće odličan disko i fank uvod pred nastup SDC-a.  

Dušan Predojević Doo svoj muzički stil opisuje kao „hod“ po tankoj liniji između modernog i klasičnog zvuka, baziranog na house i tehno muzici. Dušanovo ime vezuje se i za muzički blog „MYMODERN“, gde sa grupom entuzijasta vodi, uređuje i profiliše muzički ukus njegovih brojnih posetilaca.

Igrajući se sa različitim stilovima i žanrovima Nikola Vemić uvek prati svoju intuiciju, što ljude navodi na neprekidan ples i igru, bilo da se radi o intimnoj atmosferi kluba ili velikom prostoru pred hiljadama ljudi. Njegovi setovi su oslikani kako disko i deep zvucima, tako i zvucima house muzike, a svaki od njegovih mikseva ima posebnu emotivnu težinu.

Cena karte: 500 rsd do 00h, posle 700 rsd

NAZAD