PROGRAM za datum :: 29/11/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 29/11/2014, 20: 00
WENT promocija EP-a Aleternative Endings

Beogradski bend Went ce u novembru predstaviti svoj treci EP pod nazivom "Alternative Endings". Tim povodom 29. novembra odrzava se i koncert i promocija izdanja u Kulturnom centru Grad.

Nakon nedavno objavljenog singla "Short-term memory" i prateceg spota, na red je dosla i promocija konacnog izdanja pod okriljem izdavacke kuce Floorcollapsing. EP sadrzi 5 pesama, a celo izdanje snimljeno je u studiju 3x2 u Pancevu. Stefan Gacesa potpisuje mix, dok je za produkciju bio zaduzen Dusan Filimonovic.

Na promociji u KC Gradu Went ce u punoj postavi predstaviti u celosti "Alternative endings" uzivo, a publika ce imati priliku da cuje i neke od pesama sa prethodnog "Wasteland" EP-a, kao i neke iz najnovijeg bendovog repretoara.

Went je nastao 2005. godine, i u svojoj muzici polazeci od tradicije americkog folka mesaju uticaje alternativnih zanrova sa estetikom akusticnog zvuka. Clanovi benda su Dusan Filimonovic (gitara,vokal), Stefan Pejatovic (bubanj), Ivana Miljkovic (gitara, perkusije, orgulje), Goran Strbo (gitara, perkusije, synth), Sara Tomic (bas), uz duvacku sekciju koju cine Marina Milosevic (truba) i Tomislav Marjanovic (eufonijum).

Karte za koncert moci ce da se kupe u na vratima KC Grada po ceni od 300 dinara, DJ podrska ce biti “DJ Truch” sa almost pop zvukom, a ceo dogadjaj pocinje u osam sati.

www.facebook.com/band.went
soundcloud.com/a-band-known-as-went/sets
www.youtube.com/channel/UC4V4Smx-wj6PFV00_OQsBgg/feed?vie

NAZAD
 
  Subota, 29/11/2014, 23 : 00
Pionirsko veče

Drugovi i drugarice! Braćo i sestre pioniri i pionirke! Okupićemo se 29. novembra u domu kulture “KC GRAD”, na adresi Braće Krsmanović 4, kako bismo proslavili Dan Republike! Molimo vas da izvadite iz ormara vaše bele košulje, crvene marame, plave kapice sa petokrakom i dođete na igranku kako bi smo zajedno proslavili zlatno doba bratstva i jedinstva, kada smo svi živeli pod istim krovom, u ljubavi i u slozi!

Na svečanom programu nastupiće više puta odlikovan veteran Gordan Paunovic, kao i herojski duet iz partizanskih dana: Ewox & Tamarinsky. Poželećemo i dobrodošlicu povratniku sa Zapadnog fronta, starom članu Electric Factory divizije: Milos Stojanovicu!

Ulaz je za sve pionire i pionirke besplatan do ponoći, dok se posle ponoći naplaćuje simboličnih 200 RSD.

☆ Živela JUGOSLAVIJA! I da nam živi živi rad! ☆

NAZAD