PROGRAM za datum :: 01/12/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 01/12/2014, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - ASTRA

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedeljak, 1. decembra, 19h, u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanovića 4, gde će za vas kuvati aktivistkinje i aktivisti organizacije ASTRA - Akcija protiv trgovine ljudima. Povodom Međunarodnog dana ukidanja ropstva, u sklopu Delikatesnog ponedeljka, pored dobrih meksičkih takosa i dezerta spremljenog od fair-trade proizvoda, svi zainteresovani će moći na našem info pultu da saznaju više o fenomenu trgovine ljudima, kao i o najnovijoj ASTRINOJ kampanji „Sprečimo, zaštitimo, nadoknadimo“.

Ovom akcijom želimo da podsetimo ljude koliko je „moderno ropstvo“ globalni problem u suprotnosti sa ljudskim pravima, kao i da motivišemo ljude da misle i rade u skladu sa rečima u Univerzalnoj Deklaraciji za ljudska prava koja kaže da se niko ne sme držati u ropstvu ili potčinjenosti.

Začinite ovaj ponedeljak meksičkim takosima, sa ili bez čili sosa, napravljenim na srpski način od domaćih proizvoda i salata iz naših krajeva. Dođite i podelite ukusne zalogaje sa nama, a sav  prikupljeni novac od prodaje bonova ide u ASTRIN fond za pomoć žrtvama trgovine ljudima.
Cena bona je 150 dinara.

http://www.astra.rs/
https://www.facebook.com/astra.beograd
https://twitter.com/Astra_Beograd

NAZAD