PROGRAM za datum :: 12/12/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 12/12/2014, 21 : 00
Hajde, bejbi, igraj lokomoušn...zamalo sa Minjom Subotom

Decembar je mesec u kojem se počinje sa sumiranjem utisaka i pravljenjem top lista najboljih albuma, pesama i kompilacija iz godine koja je na izmaku.

Umesto jedne takve liste, 12. decembra u 21h, trebalo je da slušamo listu omiljenih šlagera iz različitih godina koje su iza nas, po izboru Minje Subote, ali ćete umesto toga slušati naš izbor. Naime, Minji je nešto neodložno iskrslo i izvinio nam se na nedolasku uz obećanje da će nam se u velikom stilu pridružiti u narednom Hajde bejbi serijalu.

Beogradski šlageri su DJ dvojac koji vam otkriva poslastice iz zlatnog doba kad je rok bio mlad. Kad se kaže šlager, svi pomisle na pedesete išezdesete, neki na domaću zabavnu muziku, a nekima je u glavi samo shubi dubi duba. Muzika koju za vas biraju Beogradski šlageri dolazi iz najrazličitijih delova sveta (od Jugoslavije do Japana) i epoha (od Glenn Millera do Girls), u najrazličitijim žanrovima (r’n’b, doo-wop, rockabilly, r’n’r, yé yé, bubblegum pop) i izdanjima - nekada je šmekerska, kao Gainsbourg, Celentano i Elvis, nekada devojačka, kao Shirelles, Supremes i Šarićka, nekada sentiš, kao Paul Anka, Đorđe Marjanović i Salvatore Adamo, nekada duhovita, kao Đuza, Louis Prima i Dean Martin, ali je uvek plesna!

Ulaz slobodan!

NAZAD