PROGRAM za datum :: 17/12/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 17/12/2014, 17 : 00
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicima – SLOBODA PRAVA

Pozivamo vas da nam se pridružite u sredu 17.12. od 17-19.30h u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanovića 4, u obeležavanju  Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicima/cama.

NVO  Sloboda Prava, drugu godinu za redom, organizuje obeležavanje ovog dana u KC Gradu, kada skrećemo pažnju javnosti na probleme nasilja i kršenja ljudskih prava seksualnih radnika/ca u Srbiji. Za ovogodišnje obeležavanje 17.12. želimo da okupimo zajednicu seksualnih radnika/ca i svih ostalih aktera koji podržavaju naše aktivnosti.

U sredu ćemo otvoriti diskusiju, u krugu zajednice seksualnih radnika/ca i partnera, o nasilju kome je zajednica izložena, sistemskom kršenju ljudskih prava, te o konceptu legalizacije nasuprot dekriminalizaciji seks rada, kao pravnog modela koji podržava celokupna međunarodna zajednica seksualnih radnika/ca.

Prikazaćemo dva kratka filma na temu seks rada, sa ciljem da u neformalnoj atmosferi, uz muziku i piće nakon filma, otvoreno prodiskutujemo sa zajednicom seksualnih radnika/ca o problemima, a Vas pozivamo da se uključite u diskusiju.

Događaj neće biti najavljen na sajtu KC Grada do samog početka, sve u cilju bezbednosti učesnika i učesnica .
https://www.facebook.com/slobodaprava.equalrights

NAZAD
 
  Sreda, 17/12/2014, 20 : 00
GistroPop 07

Otvorite sezonu praznika na poslednjoj GistroPop večeri u 2014. Kako se bliži doba godine kada se slušaju božićne i novogodišnje pesme, budite sigurni da na sedmoj GistroPop večeri nećete čuti nijednu. Umesto toga, očekujte himne nastale u poslednjih pola veka. Od Luja Armstronga i Koltrejna, preko grupa Can i REM, do pesama sa albuma koji će biti objavljeni u 2015. Pokažimo srednji prst dvehiljadečetrnaestoj zajedno.

musicman: Skoča
Ulaz je slobodan

NAZAD