PROGRAM za datum :: 20/12/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 20/12/2014, 21 : 00
Svemirci

Band Svemirci je nastao u toku prošlih pola godine sastajući se na jam session-ima. Posle par sešnova postava se ustalila u sastavu Vlaca, gitara (Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Lira Vega, Minilinija, Ex-Robot), Rade, bubanj (Popecitelji, Vauvalak), Demir, bas (ex-Multietnicka atrakcija) i Sana, vokal (Xanax, grupa Beograd). Band je ustanovio formu jam session-a za izvodenje nastupa sa uticajima funk-a, blues-a, rave rock-a, afro beat-a, eksperimentalne muzike...

Možete preslušati snimke koji su nastali na live nastupu:
https://soundcloud.com/svemirci

Cena karte 300 rsd

NAZAD
 
  Subota, 20/12/2014, 23 : 30
Innershades

Innershades je Belgijski producent iz Aalasta, koji je 2013. godine najavio samog sebe kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata Evrope, obećavajući da će biti jedan od onih tipova koji svima završi u kolekciji ploča pre ili kasnije.

Njegov zvuk , s obzirom da je nastao iz Dance Mania produkcije, polako sakuplja podršku Julio Bashmore-a, Ben UFO-a, Dark Sky-a, Serge Clon-a, Nine Kraviz i između ostalog, Red D-a.

Njegov debi singl ‘That Girl’ je postavio temelj grubog i hitrog dens flor vajba sa kojim je njegovo ime asocirano. Sledeći EP ‘No Stopping’ napravljen za Holandski bastion ekletkticnog kvaliteta - Crème Organization – nastavlja taj trend i obezbeđuje dobro znanu poziciju innershades-a medju Dj-evima i pratiocima ove muzike.

2013 godine je lansirao sam svoj ‘label’ Roze Balletten kao platformu za sopstveni material kao i za novu i eksluzivnu muziku od prijatelja i muzičkih istomišljenika.
Naoštrite svoj sluh i spremite se da đuskate uz ove energične eksploracije moderne ‘house’ muzike, radujući se budućnosti dok u isto vreme odaje omaž njegovim herojima i inspiracijama iz prošlosti.

Domaća Dj podrška: X-Coast, Dušan Lilić, Subsided

http://soundcloud.com/innershades
https://soundcloud.com/x-coast
https://soundcloud.com/subsidedmusic
https://soundcloud.com/dusanlilic

Cena karte: 200rsd pre ponoći, posle 400rsd

 

NAZAD