PROGRAM za datum :: 10/01/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 10/01/2015, 21 : 00
Denis Katanec (Zagreb) + Triko (Beograd)

Popdepresija, Kišobran i Zaokret nastavljaju sa koncertnim poslasticama hrvatskih bendova i kantautora u Kulturnom centru Grad.

Ovog puta u pitanju je Denis Katanec, beskrajno talentovani kantautor na čelu bendova Felon i Denis Katanec OKanagan LTD koji nam dolazi u subotu, 10. januara od 21h naoružan samo gitarom i glasom, a bendovski nastup očekujte u mesecima koji dolaze.

Denis kao prvi autor ovog našeg malog serijala u 2015. godini je divan poklon svim ljubiteljima folk/amerikana zvuka koji bi se na srpski možda žanrovski mogao najbolje prevesti kao muzika za njihanje, ljubljenje, ljuljanje i plakanje.

Pored Denisa predstavljamo vam i novi beogradski bend Triko!

Triko je četvoročlani sastav iz Beograda nastao 2013. godine, a čine ga Boris Milanović, Dragan Mihajlović, Marija Đorđević i Milan Bukejlović. U njihovoj muzici prepoznaju se brojni uticaji iz bogate arhive nezavisnog rokenrola: indie pop, post-rock, post-punk... Proteklu godinu Triko  je završio na najbolji mogući način, objavili su svoje prvo izdanje, EP i to na 10" vinilu.

https://www.facebook.com/TRIKOmusic
http://trikoo.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=ElxV5ahKVl0

Karte na ulazu 300 RSD

https://deniskatanecokanaganltd.bandcamp.com/releases


https://www.youtube.com/watch?v=wdvdbTnqX4Ehttps://www.youtube.com/watch?v=wdvdbTnqX4E


https://www.youtube.com/watch?v=Cppi_zTtOIQhttps://www.facebook.com/deniskatanecokanaganltd


http://deniskatanecokanaganltd.bandcamp.com/releases


http://deniskatanec.bandcamp.com/


http://felon.bandcamp.com/

NAZAD
 
  Subota, 10/01/2015, 23 : 30
Gradski klinč - TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan Paunović

Sound clash - Sound clash is a musical competition where crew members from opposing sound systems pit their skills against each other. The object is to beat or "kill" their competitors.

U subotu 10. januara u ring Gradskog klinča ulaze Tijana T, Vlada Janjić i Gordan Paunović. Mnogi od vas su navikli na njihove zajedničke žurke, ali januarski Gradski klinč će ih predstaviti u potpuno drugačijem svetlu.

U crvenom uglu je Tijana T, diva beogradskog andergraunda, neprikosnovena kraljica rejva, u ring ulazi naoružana zavodljivim miksevima i svojim harizmatičnim kung fu-om, spremna da rastrgne protivnike. U plavom uglu, dva veterana lokalnog klabinga, Vlada i Gordan, u uskim kečerskim kombinezonima sa leopard printom svirepo vrebaju plen. Spremni su na sve, a njihov zvučni arsenal neretko je podmazan masnim bitovima koje iskusno kriju od protivnika.

Tijani neće biti lako da obuzda ova dva muzička gorostasa, ali svi mi dobro znamo da je ženski pogled najjače oružje na svetu. Prva runda kreće u 23.30, a na vama je da odlučite o pobedniku Gradskog klinča! Ozvučenje pojačano, prostor adaptiran u ring, sve je spremno za soundclash meseca!

Cena karte: 200 din

NAZAD