PROGRAM za datum :: 16/01/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 16/01/2015, 23 : 00
FRIVOLOUS
 [Vancouver, Canada] - Live!

Support: Kristijan Molnar, Ewox & Tamarinsky

Nakon izvanrednog nastupa na MAD IN BELGRADE festivalu, FRIVOLOUS opet dolazi u Beograd! Samo što će nas ovog puta raspametiti u intimi KC GRADa! Budite spremni za potpuno jedinstven i romantičan zvuk njegovog live nastupa!

Ukoliko do sada niste čuli za njega, Daniel Gardner (aka Frivolous) jedna je od najmarkantnijih figura svetske elektronske muzičke scene. Posle dugogodišnjeg sviranja klasičnog klavira, studirao je elektroniku i interdisciplinarni dizajn, gde je pohađao i predmet „kompozicija elektronske muzike”, koji je svakako uticao na njegov dalji put. Osim muzičke produkcije koja je izbacila mnogo singlova i tri izvanredna albuma, poznat je i po svom upečatljivom, blagom glasu i ludim live nastupima, u kojima pored vokala i klavijatura koristi i instrumente koje je sam izmislio, kao npr. „Frivolous patentirani elektromagnetni nož“ i „muzičku kutiju od slomljenog lenjira“.

Žanr muzike koju stvara najčešće je opisan kao minimal sa primesama džeza ili eksperimentalni i micro house. Njegovi setovi obeleženi su autentičnim stilom obojenim osećаnjem fantazije, a za svoj melanholični, ujedno i najpoznatiji album Meteorology kaže da iako smatra čudnim da dance ploča bude inspirisana tugom, kada se muzika obraća duši, ok je plakati na dens floru!

Regularna cena u pretprodaji 600 RSD. Karte na ulazu 800 rsd

 (Rezervacije ako niste u Beogradu: karte@gradbeograd.eu)

Prodaja karata @ Kulturni centar GRAD / Braće Krsmanović 4

NAZAD