PROGRAM za datum :: 17/01/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 17/01/2015, 21 : 00
Stuttgart Online

Dobrodošli na prvi ovogodišnji "the best of" koncert Štutgarta.
Na najjačem ozvučenju u prazničnom raspoloženju.
1 na 1, duo Barišić-Slačala
STARI HITOVI ali i NOVE, nikad izvedene pesme.

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.

Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu" snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama.

"Prava stvar" je ime drugog po redu albuma koji je snimljen i ovog puta u studiju Digimedia, sa producentom Borisom Mladenovićem a objavljen je 2012. godine. Album sadrži 11 novih pesama i predstavlja, po rečima autora, punokrvnu rokenrol ploču progresivne orijentacije sa snažnim tekstualnim porukama. Izuzetan doprinos u izradi oba albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Jarboli, Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Veliki prezir, Kriške i Straight Mickey and the boyz. Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas).

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene i do sada su realizovana 4, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Trenutno su u pripremi i novi singl-spotovi koji će sa prethodnima zajedno biti objavljeni u formi DVD izdanja, kao treći studijski album radnog naziva "Štutgart na vezi"

https://www.facebook.com/StuttgartOnline

Ulaznice:
pretprodaja 400 - šank KC Grada
na veče 500

NAZAD