PROGRAM za datum :: 23/01/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 23/01/2015, 20 : 30
Red Soulcase (DK/RS)

"Red Soulcase" je old-school funk, soul & jazz bend iz Kopenhagena (DK). Grupa postoji 2 godine i sastavljena je od iskusnih, prekaljenih muzičara. Zanimljivo je da je u pitanju dansko-srpska postava, gitarista i osnivač benda je Vladimir Žutić, a bubnjar je Goran Milošević. Za klavijaturama je iskusni danski session klavijaturista Thomas Thor, a pevačica Maria Sita Simonsen ima iza sebe 2 solo albuma i školovana je instruktorka pevanja. Repertoar je sastavljen od originalnih numera i obrada, a u pripremi je maxi-singl sa 5 pesama, kao i spot za prvi singl. Nastupe benda karakterišu jak energetski naboj, minimalistički, zarazni ritmovi, kao i spontana interakcija muzičara u najboljem stilu funk i soul pokreta 60ih i 70ih godina. Ovo će biti treća po redu poseta Beogradu.

Cena karte 200 rsd

www.redsoulcase.com

NAZAD
 
  Petak, 23/01/2015, 23 : 00
B.A.G žurka

Dragi prijatelji, ekipa B.A.G-a zeli da vas pozove na žur povodom obeležavanja petogodišnjice našeg rada i druženja.
Ponosni  na period iza nas, na stečena prijateljstva i na veliki broj pozitivnih komentara, rešili smo da zaokružimo mali, ali nas veliki jubilej.
Novi i stari vodiči, nove i stare ture, nova i stara prijateljstva.
A ove godine smo rešili da proslavu otpočnemo malo drugačije. Pored Didžejeva, priliku da pokažu šta znaju imace I jedan domaći rok sastav.
Program od 23h otvara grupa'' Alek i Oklopno Vozilo''. Autorski rokenrol bend -  energija ulice i plesa.
Oko ponoći na scenu stupaju Didžejevi BKO i byp_, sto znači djuskanje do zore.
Vidimo se u petak 23.01. u KC Gradu.

Cena karte:
Do ponoći 250 RSD,  od ponoći 300 RSD

http://www.belgradealtguide.com/

NAZAD