PROGRAM za datum :: 02/02/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 02/02/2015, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - SAMO DELIKATESNA LJUBAV!

Ewox & Tamarinsky će u ponedeljak 2. februara za vas kuvati nešto sasvim posebno! Osim hrane koju nam budu služili iz njihovog "ljubavnog lonca", najavljuju i mini party koji će nam pomoći da sagorimo višak kalorija pre odlaska na počinak.

SAMO LJUBAV!

NAZAD
 
  Ponedeljak, 02/02/2015, 20 : 00 - 08/02/2015
Miloš Janjanin - Armija

Samostalnom izložbom crteža, pod nazivom Armija u februaru će nam se predstaviti akademski slikar Miloš Janjanin. Otvaranje je zakazano za 2. februar od 20 časova dok će izložba trajati do 8. februara. Janjanin je diplomirao u Firenci, na Akademiji lepih umetnosti, kod profesora Andrea Granchi-a. Istražuje uglavnom univerzalne teme, samospoznaje, ljudskih strahova, prevazilaženje iluzija, slobodu, ličnu slobodu. Radovi imaju za cilj da podsete na prolaznost svega.

Serija crteža u postavci Armije predstavljaju svojevrsno mentalno oružje u borbi protiv straha, zapravo strahova koje svako od nas nosi u sebi. Strah od smrti, života, kao i oni specifičniji, deo su intimnog prostora, unutrašnjeg sveta svakog pojedinca, beskrajnog nepreglednog realma sa kojim se suočavamo čitavog života.

Demistifikovanjem straha na crtežima, Janjanin im daje ulogu mentalnog oružja koje ima potencijal da nagna pojedinca na razmišljanje o prevazilaženju nekog svog straha, odnosno sruši iluziju o strahu koju neguje pojedinac.
Istražite janjaninove crteže i suočite se sa nekim svojim strahom od 2. do 8. februara.

NAZAD