PROGRAM za datum :: 06/02/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 06/02/2015, 23 : 30
Gradski klinč - Uroš Milovanović vs Pavle Veljković

Sound clash - Sound clash is a musical competition where crew members from opposing sound systems pit their skills against each other. The object is to beat or "kill" their competitors.

U petak 6. februara u ring Gradskog klinča ulaze dva radijska DJ-a, dva sinonima za frekvencije na kojima vladaju, jedni od najzaslužnijih ljudi zbog kojih volite da slušate baš radija StudioB i B92.

U crvenom uglu, uvek veseo i razdragan, energičan i napet, žilav i fokusiran gospodar dobrog ritma Uroš Milovanović! Uroš je za klinč pripremio svež odabir aktuelnih plesnih traka kojima jedva čeka da zaspe protivnika koji ga čeka u plavom uglu - Pavle Veljković!

Metafora za kul je precenjivanje talenta kojim pleni, a veština kojom bira pravu pesmu u pravom trenutku deluje toliko prirodno da prosto poželite da ga u nedostatku bilo čega drugog udarite u facu. Ili barem možete da pokušate, ako se možda zovete Uroš Milovanović.

Pavle će takođe biti u nezavidnoj situaciji jer iako fizički nadmoćan, nije u stanju da dovoljno brzo prati Urošev hitri ples, tako da će ovaj klinč u najmanju ruku biti neizvestan.

Prva runda kreće u 23h, a na vama je da odlučite o pobedniku Gradskog klinča! Ozvučenje pojačano, prostor adaptiran u ring, sve je spremno za soundclash meseca!

Cena karte: 200 din

NAZAD