PROGRAM za datum :: 14/02/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 14/02/2015, 21 : 00
Badversion projekcija unplugged koncerta

Kulturni Centar Grad Vas poziva da budete deo premijernog prikazivanja Badversion-ovog unplugged koncerta održanog 13. novembra 2014.

Ova akustična svirka je snimljena sa Full HD kamerama u filmskom 2,35:1 formatu i predstavlja početak Badversion-ovih koncertnih aktivnosti vezanih za promociju prvog albuma. Ukoliko ste ljubitelji progresivnog roka, folk roka i bluza - kao i izvođača poput Neil Young-a, Nick Cave-a, Johnny Cash-a i Eric Burdon-a - onda budite u KC Grad 14. februara 2015. u 9 uveče na prikazivanju ove svirke, koja je snimljena po uzoru na klasične BBC i MTV unplugged emisije.

Ulaz je besplatan.

NAZAD
 
  Subota, 14/02/2015, 23 : 00
Crackboy (Pariz)

Banda Panda Present Crackboy supported by
Kristijan Molnar 14.02. @Kc Grad

㋡ CRACKBOY (FR, Paris)

☻Kristijan Molnar
☻Johana
☻Dusan Lilic

Ukoliko se sećate žestokog nastupa francuskog sastava Sexy Sushi, psihodelično-orijentalne eksplozije u vidu dvojca Acid Arab te skorašnje zabave kada nam je u gostima bio Frivolus, onda je Dan zaljubljenih pravi dan, a KC Grad pravo mesto. Sa čuvene francuske etikete Tigersushi direktno iz Pariza nam stiže Crackboy!

Događaj se realizuje u dobro proverenoj saradnji KC Grad-a i kolektiva Banda Panda, a za ovu priliku celu atmosferu zaljubljenosti na još viši nivo će svojim nastupom podići rado viđen gost Kristijan Molnar. Crackboy (koji je u nekim krugovima znan i kao Krikor) izdaje na velikim francuskim etiketama kao što su Zone, I am Clishé ili već pomenuti i dobro poznati Tigersushi.

Zvučna lepeza koju stvara ide od izvornog „Čikaga“ ili „Detroit zvuka“, pa sve do arapskih uticaja (remix Shift Al Mani Omar Souleiman-a ili saradnja sa Joakimom). Njegova dosadašnja bliska saradnja sa umetnicima kao što su Jamie Lidell, Gesaffelstein, Arnaud Rebotini, Blackstrobe, Para One, Cosmo Vitelli, Jimmi Edgar dovodi ga do pozicije jednog od trenutno najtraženijih francuskih producenata i DJ-eva. Nastupao je na brojnim velikim festivalima i odabranim klubovima u Evropi, Severnoj Americi, Rusiji ... i konačno po prvi put, u Srbiji.

Karte za ovaj događaja se u pretprodaji mogu naći u KC Grad-u od petka 6.februara po ceni od 300 dinara, dok povodom Dana zaljubljenih svim devojkama Banda Panda & KC Grad poklanjaju besplatan ulaz! Na dan nastupa posle 00:30h cena karte 400 rsd.

NAZAD