PROGRAM za datum :: 16/02/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 16/02/2015, 18 : 00
Aukcija Od nule

Aukcija "Od nule" (http://akumulator.link/aukcija/)  organizuje se kao jedan od metoda finansiranja nagrade Pohvala (http://www.akumulator.link/pohvala/) koja se dodeljuje pojedincu za doprinos ovdašnjoj sceni savremene vizuelne umetnosti.

Učešće u licitaciji može da uzme svako ko kupi čip sa brojem, cene 150 dinara, a aukcija je zamišljena tako da je početna cena svih radova 0 dinara. Celokupan prihod od aukcije ide u nagradni fond Pohvale.

Donacijom svojih radova za aukciju, nagradu Pohvala je do sada podržalo preko 40 autora. Među njima ima afirmisanih umetnika, ali i onih mlađe generacije. Sami radovi su različitih medija i formata - slike, grafike, crteži, fotografije, višemedijski radovi...

Pored obezbeđivanja sredstava za novčani deo nagrade, ova inicijativa želi da umetnost učini dostupnijom i ispita novčanu vrednost koju su ljudi spremni da pridaju nekom delu u kontekstu krize tržišta umetnosti, kao i krize generalno u Srbiji.

NAZAD
 
  Ponedeljak, 16/02/2015, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - Belgrade Raw

Belgrade Raw je fotografski kolektiv nastao davne  2009. godine sa ciljem da putem fotografije aktivno beleži život prestonice. U međuvremenu aktivnosti kolektiva proširile su se na razna polja, kao što se proširio i sam kolektiv koji danas broji deset članova.
I ovoga puta glavni kuvar je Luka Knežević Strika, a spremaće vam svoj čuveni raznomesni gulaš sa krompirom. Ostatak kolektiva zdušno će raditi na pomoćnim poslovima, kao i na pripremi onoga što ide pride uz glavno jelo, a što će moći sasvim da zadovolji i one koji ne jedu meso.

Dođite na kolektivno belgraderawovsko uživanje!

NAZAD