PROGRAM za datum :: 18/02/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 18/02/2015, 18 : 00
Kapuera radionica

Kapuera je priča o trijumfu i slobodi, ispričana zvukom i pokretom. Rođena je nepredvidivim preplitanjem kultura i sjedinjavanjem raznovrsnih egzotičnih tradicija i rituala.

Ova afro-brazilska veština fascinantnog i pomalo misterioznog porekla, na jedinstven način spaja borbu, gimnastiku, muziku, ritam, pokret i ples u zabavan, ali i veoma izazovan trening. Kapuera osvaja ljude svih uzrasta i stiče sve više poklonika širom sveta, a sada možete da otkrivate njenu lepotu i u Kulturnom centru Grad 18.februara od 18 časova.

NAZAD
 
  Sreda, 18/02/2015, 20 : 00
GistroPop 11

musicman: Skoča
Još malo, pa je zima doviđenja i prijatno. Ovo je možda i poslednjih prilika da na GistroPopu čujete zimske pesme. Na repertoaru će biti Tom Waits, Mazzy Star, Animal Collective, Isaac Hayes, Leonard Cohen, Kraftwerk, Fleet Foxes, Miles Davis, Arcade Fire, The Feelies, Violent Femmes, The Beatles i Al Green. A zagrevaćemo se i za koncerte benda Spain, odnosno Marka Lanegana koji će se desiti nekoliko dana kasnije. U nadi da ćemo pažljivo biranom muzikom ubrzati dolazak proleća, vidimo se 18. februara tačno u 20h.

Ulaz slobodan

NAZAD