PROGRAM za datum :: 06/03/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 06/03/2015, 22:00
Inje + Turato91 + Paul Haworth & Sam de Groot

Inje (Beograd) je nastalo 2007. godine i stvara vokalno-elektronsku muziku pretežno plesnog senzibiliteta. Inje samostalno producira i objavljuje muziku pod Creative Commons licencom te je ona slobodna za preuzimanje i deljenje.
Široj publici poznato je po radijskim elektropop hitovima "Danas" i "Kofein i CO2". Nakon albuma "Protok" koji je izašao 2011. godine, inje se kreće nešto zaobilaznijim putevima, zabeleženim na drugom albumu koji će (ako je sreće) ugledati svetlost dana tik pred upravo ovaj koncert, koji je i prvi javni nastup inja nakon gotovo tri godine.

http://inje.rs

Turato91 (Amsterdam; bivši Klaus i Hemendex) piše, snima i izvodi doom hop trip drop pop dope glazbu i poeziju. Njezin prvi album, koji je isproduciran uz veliku pomoć Hrvoja Pelicarića, izlazi krajem veljače (što znači februara). Turato91 će prvi puta svirati i predstaviti ovaj materijal u Beogradu.

https://soundcloud.com/klaus-nora

Paul Haworth & Sam de Groot (London/Amsterdam) prave rep muziku. Njihova potraga za ljubavlju ih dovodi u Beograd kako bi sa publikom podelili pesme sa predstojećeg albuma "Illegal Emotions" Paul Haworth i Sam de Groot prave VELIKE GREŠKE - kao da i postoje nekakve drugačije.

http://www.illegal-emotions.xxx

https://www.facebook.com/events/788521524559986/

Cena karte u pretprodaji 300 rsd, na ulazu 400 rsd

NAZAD