PROGRAM za datum :: 20/03/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 20/03/2015, 21 : 00
Holographic Human Element

Holographic Human Element svira eksperimental i modernu klasiku protkane elementima New Age-a i progresivnog post-rocka i budi u vama ono što je vrh Gaussove krivulje zakopao duboko pod slojeve prosječnosti. Vodi vas na jedinstven put uvida u vaše vlastite osjećaje.

Bend koji na pitanje: „Odakle dolazite?“ odgovara sa: „Od srca!“ postoji od 2011. godine, ali tek od polovine 2013. godine počinje sa nastupima. Nakon samo četiri sporadična pojavljivanja pred publikom, menadžer benda „The Ocean“ ih bira među ponuđenim bendovima za predgrupu na koncertu u sarajevskom Domu mladih, a najveći muzički portal u Bosni i Hercegovini, muzickazona.ba ih proglašava najperspektivnijim bendom u narednoj, 2014. godini. Nedugo je zatim ugovoreno još osam nastupa od kojih dva u Srbiji.

Autorica nadrealne emisije „2 komada nečega“ na televiziji ART TV iz Beograda, Natalija Ž. Živković traži kompoziciju „She Got Lost In Paris“ za jedan segment emisije. Za istu tu kompoziciju je multiinstrumentalistkinja Amy Denio (Kultur Shock, The Tiptons Sax Quartet) odsvirala harmoniku, a remiks i mastering demo snimka je uradio Bill Gould (Faith No More).
Iako bi se muzika Holographic Human Element-a mogla opisati Hesseovom frazom „Magično pozorište. Nije za svakoga.“, ipak ih skoro u svakom gradu vraćaju i po tri puta na bis.

Na 48. Gitarijadi u Zaječaru, Srbija, 3.8.2014. godine Holographic Human Element po odluci međunarodnog žirija osvaja 1. mjesto od 218 prijavljenih bendova

NAZAD
 
  Petak, 20/03/2015, 23 : 00
SAMO PROLEĆE!

20. marta je zvanični početak proleća i mi ćemo ga proslaviti na veoma poseban način!

SAMO LJUBAV kolektiv za ovu priliku priprema specijalan prolećni set i još neka iznenađenja ;)

Vidimo se na proleće!
Ewox & Tamarinsky

Do ponoći besplatan ulaz. Posle ponoći 200 RSD.

NAZAD