PROGRAM za datum :: 28/03/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 28/03/2015, 11 : 00
IntegracIAA: Learn & Participate

Mladi profesionalci IAA te pozivaju da u okviru događaja "IntegracIAA 2015" kroz edukativna predavanja i radionicu naučiš nešto novo iz oblasti Marketinga, Komunikacija i Savremenih tehnologija.

Četvrti put za redom organizujemo konferenciju sa ciljem edukacije, usavršavanja i povezivanja mladih profesionalaca iz marketinške struke i studenata fakulteta na kojima se izučavaju marketing i srodni predmeti.

Konferencija pod nazivom "IntegracIAA: Learn & Participate" će biti održana u 28. marta u Kulturnom Centru GRAD.

Slobodan ulaz uz prethodnu registraciju na sledećem linku: http://goo.gl/6NYwwo

NAZAD
 
  Subota, 28/03/2015, 21 : 00
KinoKlub + Tea Break

Kinoklub je pop punk bend iz Zagreba osnovan 2007. godine. U 2010. su izdali prvi lp “ajmo klinci“ koji je jako uspešno ispraćen širom prostora stare Jugoslavije. U poslednjih 4 godine iza sebe su ostavili veliki broj koncerata širom regiona i tako su prihvaćeni kao jedan od najuspešnijih pop punk bendova u ovom delu Evrope. Publici su već dobro poznati hitovi "Vrati se u Zagreb", "Za nju" i "Nije bed". 2014. vraćaju se sa novim ep ”Henganje” koji će ovom prilikom predstaviti beogradskoj publici.

Tea Break je punk rock bend iz Beograda koji postoji od 2001. Tokom godina i posle više izdanja razvili su sopstveni stil punk rock-a sa blagim uticajem hardcore-a i metala. Zvuk Tea Break-a se možda najlakše može opisati kao susret bendova Rise Against i Face To Face. Ovih dana je izašao novi EP naziva "Something's Wrong. Everything's OK" kojim bend energično i najdirektnije do sada upire prstom u odgovorne za sjeban život u Srbiji danas.

Cena karte 350 rsd

NAZAD