PROGRAM za datum :: 07/04/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 07/04/2015, 18 : 00
GameLoading: Rise of the Indies

GameLoading: Rise of the Indies je dugometražni dokumentarac koji istražuje svet ljudi koji prave indie igre - njihove veštine, igre, snove i način na koji menjaju svet video igara. Dođite da zajedno gledamo film i družimo se nakon projekcije!

Besplatan ulaz!

NAZAD
 
  Utorak, 07/04/2015, 20 : 00
Promocija izdavačke kuće Žuta kornjača

U utorak, 7.aprila u KC Gradu predstaviće se mlada nezavisna izdavačka kuća „Žuta Kornjač a“ iz Podgorice.

Osnivač „Žute Kornjače“ Dušan Đurović (pjesnik i muzičar) i tehnički urednik Filip Ferdinandi (student medicine) govoriće o nezavisnom izdavaštvu, svojim izdanjima i ciljevima, životu, univerzumu i svemu ostalom. „Žuta Kornjača“ postoji godinu dana, i iza sebe ima 3 naslova: zbirku pjesama “Plagijat” Dušana Đurovića, zbirku kratkih priča “Oni to tako divno rade u velikim ljubavnim romanima” Ilije Đurovića, i zbirku drama “Grci” pjesnika i dramskog pisca Ljubomira Đurkovića.

Nakon razgovora, u drugom dijelu programa Dušan Đurović predstaviće svoj solo muzički projekat. “Funny badlands” može se opisati kao neo-bluz i alternativni pop, od melodičnih pjesama na akustičnoj gitari do tvrđeg zvuka koji se oslanja na klasični bluz, a u njegovom izrazu se mogu prepoznati uticaji muzičara kao što su John Frusciante, Nick Cave, Jack White, Mugison i The Black Keys.

Program počinje u 20h.

NAZAD