PROGRAM za datum :: 09/04/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 09/04/2015, 21 : 00
Rain Delay & Phobos

Slaveći samo postojanje i opstajanje na muzičkoj sceni, dva benda koja se izuzetno uspešno poigravaju sa sopstvenim autorskim izrazom gradeći ga bazično na temeljima eklektičnog/alternativnog pristupa metalu, održaće koncert na Veliki Četvrtak. Neće to biti samo još jedan „koncert zvukova, vrisaka, teških urlika“ što bi rekao najbolji komičar kojeg smo imali na ovim prostorima u poslednjih 25 godina, već mnogo više od toga. Biće to metal sa mozgom… i dušom.

Rain Delay sa sve „mačem i knjigom“, posle 12 godina rada, 3 studijska albuma i muzike za film „Who the Fu** Is Miloš Branković?“, promoviše svoj četvrti album „Of Blood-Red and Gold“, konceptualni rad kao i prethodno ostvarenje, i već sada po mnogima najbolji studijski uradak iz bogate riznice ovog priznatog i višestruko nagrađivanog benda. Imajući u vidu da je sastav podmlađen, a obzirom da grupa dugo nije nastupala uživo, očekuje se kako rika Krilatog Lava, tako i lavina emocija koju bend proizvodi pripovedajući introspektivne, autobiografske priče, obojene krv-crvenom i zlatnom bojom Serenisime.
https://www.youtube.com/watch?v=Y21RU8RD1ig

Phobos, jedan od najkreativnijih mladih metal sastava u regioni, prošle godine je svog gitaristu ispratio na put „ka nadi“. Ipak, spletom životnih okolnosti sastav je re-kompletiran na radost svih onih koji prate rad ovih vrlih momaka, ali i audijencije koja će ih uskoro čuti. Na repertoaru, osim numera sa i dalje aktuelnog EP-a „Tacenda/Implosions“, naći će se nove stvari kojima će bend iscrtati krivu sopstvenog eksponencijalnog progresa na PH1 grafikonu. Ovoga puta bez prepoznatljivih dread-ova frontmena Šikija, ali uz njegovu prepoznatljivu harizmu- implozije će eskalirati u eksplozije.
https://www.youtube.com/watch?v=-P3wJSi9E7s

Cena karte: pretprodaja 200 rsd, na ulazu 300 rsd

NAZAD