PROGRAM za datum :: 03/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 03/05/2015, 21 : 00
Kad je Francuz sreo Srpkinju

Arno je glumac i stand-up komičar. Jovana je talentovana džez pevačica. Oni odlučuju da naprave šou zajedno. Gluma i pevanje. Kada se Francuska sretne sa Srbijom... i zavoli je!

To je ljubavna priča o Francuskom slikaru Pjeru Belvilu i džez pevačici Jovani Jovanović u Beogradskom « ludilu ». ORIGINALNA PRIČA SA DŽEZ KLASICIMA.

Umetnici :

Jovana Milošević (pevačica i glumica) : srpska džez pevačica, nastupa kao solo pevačica po Beogradu, Srbiji, Holandiji i Francuskoj. Takodje je i član benda MARAQYA.

Arno Amber (glumac i pisac) : Arno je rođen u istočnoj Francukoj. Ubrzo se preselio u Pariz gde je otkrio svoju strast prema glumi. Radio je "one man show" 3 godine u Parizu : "Et si c'était moi ?". I kao pevač-glumac u komadu za decu : "La Fée Mito". Tvorac je "web-serie" : "Le métier de comédien pour les nuls" i kanala na Youtube : "Jisamédia". Glumio je na francuskoj televiziji.

Sonja Nešić (pijanistkinja) : diplomirala klavir na Muzičkom Fakultetu u Beogradu. Radila je kao muzički pratilac u Baletskoj školi. I u pozorištu na Terazijama. Trenutno radi kao profesor klaviru u muzičkoj školi Binički. Sluša džez od malih nogu i peva u bendu Swingidunum.


Fotograf : Vorkapic Art https://www.facebook.com/PhotWorkByVorkapicN?fref=ts

Slobodan ulaz

Predstava je na engleskom sa malo srpskog.
VIDIMO SE BIENTOT!

NAZAD