PROGRAM za datum :: 07/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 07/05/2015, 21 : 00
Miki Solus

Miki Solus je zagrebački kantautor koji je rekao "NE" gitari i seo za klavijature. U Kc Grad dolazi u četvrtak 7. maja, i to nakon veoma uspešne i lude svirke u oktobru prošle godine na istom mestu.

Miki svira uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon). Ovaj eksplozivni trio uživo šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama. Odsvirali su preko 100 koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH među kojima i Terraneo, EXIT, Ferragosto Jam i Rocklive.

Hitovima "Pun kufer" i "Hipster" svojim je zabavnim i kreativnim pristupom muzici stvorio novi žanr - akustični rap, s primesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata. Bez previše filozofiranja, Miki je talentovani i šašavi muzičar, koji vas osvaja na prvu.

Do sada je objavio dva studijska albuma, "Muzika sumnjive kvalitete" (2011.) i "Bojim se muzičkih kritičara" (2012.), a nedavno i novo EP izdanje "Bolesni tekstovi sa super mjuzom".

"Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni." (Anđelo Jurkas)

"Uz sav svoj naoko zajebantski pristup glazbi, Miki isporučuje autentičan pomaknuti muzički izraz čija izvedba i koncept su sve samo ne - apsurdni." (Mihael Pinter, buntovnikbezakorda.com)

Cena karte 300 rsd

https://www.facebook.com/pages/Miki-Solus/155867507798614
http://mikisolus.bandcamp.com/

NAZAD