PROGRAM za datum :: 16/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 16/05/2015, 17 : 00
Mariko Hori - Japanese food masterclass

Naša umetnica u rezidenturi šeta Beogradom, istražuje i inspiriše se gradom i stvara svoje mikro-intervencije, koje će nam pri kraju svog boravka i predstaviti. Uživa u hrani, za koju kaže da je vrlo ukusna i raznovrsna, dok pomalo uči srpski jezik, za koji kaže da je dosta težak. Ideja koja se javila tokom jednog popodneva u gradskoj bašti bila je ideja o predstavljanju japanske kuhinje u KC Gradu, kao side project, kako bi se iskustva razmenila.
Pozivamo Vas da iskoristite jedinstvenu priliku i pijavite se na čas kuvanja sa Mariko Hori, koji će se održati 16. maja od 17h u gradskoj bašti. Umetnica je odlučila da sprema prolećnu hranu: jedan tipični snack onigiri i jedan prolećni slatkiš botamochi.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email adresu mail@gradbeograd.eu do četvrtka 14. maja. Učešće se naplaćuje 800 dinara i podrazumeva obezbeđene namirnice za oba recepta kao i pribor za njihovo pripremanje.
Umetnica će govoriti o nastanku ovih jela kao i poreklu njihovih imena, tako da će zaokružiti u potpunosti priču o japanskoj kuhinji kroz ovaj jednodnevni kurs.

NAZAD
 
  Subota, 16/05/2015, 17 : 00
As Smooth As

As Smooth As je fuzija, instrumentala, orijenta i hip hopa, koji vešto kombinuje elemente old school beats, semplova sa dozom moderne produkcije  i izbora od lo fi do zanimljivih edita raznih dimenzija.

Formula je sledeća:

Pozamašna količina hip hop bitova,
par kašika trubi,
jedna šolja blagih vokala,
sve to pomešati sa istočnjačkim začinima…
kuvati najmanje 8 sati, i služiti vruće.

https://www.facebook.com/pages/As-Smooth-As/462700477227941?

Cena karte od 23h 100 rsd

 

NAZAD