PROGRAM za datum :: 24/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 24/05/2015, 19 : 00
Ciklus indijskog filma - Doba sreće, doba tuge

Tokom maja meseca u okviru filmskog programa Kc Grada započeće ciklus Indijskog savremenog filma. Filmovi koje ćemo imati prilike da vidimo  bave se raznim temama, porodičnim ili prijateljskim odnosima, ljubavima, tradicijom… U saradnji sa Ambasadom Indije u Beogradu u narednim nedeljama predstavićemo 6 filmova nastalih od 1999. do 2009.  godine.

2001 / Hindi / 210 minuta
Režija: Karan Džohar
Uloge: Amitab Bačačan, Džaja Bačačan, Šaruk Kan, Kadžol, Hritik Rošan, Karina Kapur

Ovo je priča o indijskoj porodici – bogatom biznismenu Jašovardanu Rajčandu i njegovoj supruzi Nandini, i njihovim sinovima Raulu i Rohanu, koje su odgajili obasipajući ih ljubavlju i pažnjom.

Kada Raul sazna da su ga roditelji usvojili kao osmogodišnjeg dečaka, postaje im beskrajno zahvalan - naročito ocu, koga bespogovorno sluša u svemu... Sve do dana kada se zaljubi u Andžali, žustru mladu devojku, koja se nikako  ne uklapa u svet visokog društva kome pripada porodica Rajčand.

Kada ga se otac odrekne, Raul odvodi Andžali i njenu mlađu sestru Pudžu, i odlazi sa njima u London. Očajna majka Nandini neprestano misli na sina, i željno iščekuje njegov povratak. Videvši koliko majka pati, Rohan čvrsto odluči da pronađe brata, i ponovo pomiri i ujedini porodicu, vođen idejom da je ljubav prema roditeljima najvažnija.

Ulaz slobodan

NAZAD