PROGRAM za datum :: 30/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 30/05/2015, 11 : 00 - 31/05/2015
Dramske radionice za decu: majski dečji kišobran vikend!

Kišobran teatar vas poziva na dečji vikend u KC GRADU !

Dođite da se smejemo, preskačemo lastiš, crtamo, uživamo u suncu, pričamo o knjigama, pozorištu, konfetama i balonima, a usput naučimo i nešto da kuvamo.

Prijave sa imenom i prezimenom deteta, kao i kontaktom roditelja pošaljite na info@kisobran.org, broj mesta je ograničen.

Učešće na radionicama je 500 dinara za oba dana ili 300 dinara po danu po detetu.

PROGRAM :

30. maj 2015.

VREME : 11 : 00 – 13 : 00
MESTO : KC GRAD, Braće Krsmanović 4, kod Brankovog mosta

Radionica kuvanja i čitanja predviđena za decu osnovnoškolskog uzrasta. Učićemo šta je zdravo, kako i kuvanje može da bude kreativno i kako da se snađemo kada mama i tata kasne sa posla a mi smo gladni. Uz sve to, čitamo omiljene delove iz knjiga i kombinujemo ih sa receptima.
Kuvanje i književnost !

31. maj 2015.

VREME : 11 : 00 – 13 : 00
MESTO : KC GRAD, Braće Krsmanović 4, kod Brankovog mosta

Dovedite vaše mališane, i naučićemo ih kako se priča priča, šta je lik a šta sukob, koliko je vremena potrebno za maštu da nauči da vozi bicikl ! Radionica je predviđena za sve mališane koji znaju da pišu i koji nemaju tremu. Dođite da pričamo pozorišne i druge priče.

Dobro došli !

NAPOMENA :

Poželjno je da sva deca budu udobno obučena, u garderobu za koju neće biti velika tragedija ako se isprlja.
Roditelji mogu prisustvovati radionici.

NAZAD
 
  Subota, 30/05/2015, 21 : 00
Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu!

Soul Print Recordings, Dijagonala 2.0 i KC Grad predstavljaju:

Life Recorder (Marseille, France)
Soul Print Recordings (Beograd, Srbija)
Vlada Janjić (Beograd, Srbija)

Pretposlednji dan maja u KC Gradu posvećen je užitku za više čula. Biće to veče koje će u sebi spojiti rafinirani house zvuk, delikatesnu zakusku. U saradnji Soul print record label-a, restorana Dijagonala 2.0 i KC Grad-a biće predstavljeno novo izdanje, tačnije vinil za Soul print iz Beograda. Specijalni gost ovom prilikom biće francuski producent Life Recorder iz Marseja, a celo veče će biti začinjeno ukusnim zalogajama iz proverene kuhinje restorana Dijagonala 2.0.  Vrlo važna informacija je da će se cele noći muzika slušati isključivo sa vinila!

Life recorder od sredine 90tih putuje predelima techno & house muzike pod jakim uticajem nekih od heroja detroitskog i čikaškog zvuka kao što su Juan Atkins, Larry Heard, Ron Trent ili Jeff Mills. Počevši svoju producentsku karijeru na starim magnetofonima, a zatim ušavši u vinilni svet, objavljuje svoju prvu traku 2006. za etiketu “Cod 316 Recordings”. Godine iza te predstavljaju period konstanog učenja, nastupa širom Evrope I pre svega iskrene želje da održi i kroz svoju umetnost izrazi vezu između muzike i samog života. U protekle tri godine pokazuje novu, zreliju i introspektivniju fazu koja rađa nova izdanja za “kuće kvalitetnih vinila”, poput " Atmospheric Existence" (UK), "Troubled Kids records" (Španija), "Snapshot" (UK), za beogradski Soul Print records, ali i čuvenu "Aesthetic Audio" iz Detroita.
Soul Print Recordings je grupa beogradskih DJ-eva i producenata Akioki, DJP i Petkovski. SLP teži da istraži i definiše sve varijante i nijanse deep house žanra i konstantno podstiču kontinuirani protok ideja i kreativnost kolega producenata, kao i razvoj novih umetnika i njihovih stilova. Do sada su objavili nekoliko digitalnih I dva vinil izdanja na kojem se pojavljuje I Life Recorder. Narednu ploču koja izlazi pocetkom juna potpisaće dva vrlo poznata imena: veteran američke scene Brian Harden iz Čikaga i popularni francuski producent Anaxander.

Vlada Janjić predstavlja jednu od ključnih figura na beogradskoj elektronskoj sceni još od njenog ustanovljenja pa do dana današnjeg.
Karte za ovaj specijalni događaj su u pretprodaji po ceni od 300 RSD u KC Gradu, dok će na samom ulazu posle 1h koštati 500 RSD.
Dobrodošli na 8 sati praznika ukusa za sva čula!


DISCOGRAPHY
http://www.discogs.com/artist/508261-Life-Recorder
PRESS
http://www.teshno.com/2012/10/interview-life-recorder.html
http://www.residentadvisor.net/dj/liferecorder
SOCIAL LINKS
https://soundcloud.com/life-recorder
https://www.facebook.com/LifeRecorder

http://www.soulprintrecordings.com/
https://soundcloud.com/soulprintrecordings

NAZAD