PROGRAM za datum :: 31/05/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 31/05/2015, 17 : 00
Yugotour Matine

Sećate se dobrih starih vremena kada je uvek bilo sunčano, ljudi su bili srećni i izgledalo je kao da život ne može biti bolji? Ono kada kažete auto, a mislite Yugo?! Ti dani se vraćaju! Ove nedelje proslavljamo lansiranje YUGOTOUR, nove ture kroz Beograd, nekadašnji glavni grad Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

Ako imate Yugo ili možete da ga pozajmite, pridružite nam se u nedelju ispred Muzeja istorije Jugoslavije u 15h kako bismo zajedno prokrstarili gradom. U 17h ćemo vožnju završti u KC Gradu gde će nas sačekati EX YU hitovi, grickalice iz tog doba i veliki broj retro obučenih ljudi.

Pošto se vraćamo u Jugoslaviju trudimo se da sve bude autentično. To počinje sa vama. Zbog toga pitajte vaše stare da vam pozajme nešto svoje odeće iz tog doba. Osoba koja svojim izgledom najbolje dočara Jugoslaviju osamdesetih godina, dobiće nagradu iznenađenja

NAZAD
 
  Nedelja, 31/05/2015, 19 : 00
Ciklus indijskog filma - Moda

Tokom maja meseca u okviru filmskog programa Kc Grada započeće ciklus Indijskog savremenog filma. Filmovi koje ćemo imati prilike da vidimo  bave se raznim temama, porodičnim ili prijateljskim odnosima, ljubavima, tradicijom… U saradnji sa Ambasadom Indije u Beogradu u narednim nedeljama predstavićemo 6 filmova nastalih od 1999. do 2009.  godine.

2008 / Hindi / 160 minuta
Režija: Madur Bandarkar
Uloge: Prijanka Čopra, Kangna Ranaut, Mugda Godse, Samir Soni, Arbaz Kan, Ardžan Badžva

Film prikazuje životni put - od uspona do pada, i ponovnog uzdizanja iz pepela, najvećeg indijskog supermodela. Radnja filma, smeštena u svetlucavi i glamurozni, ali istovremeno surovi svet visoke mode, govori o snovima mlade devojke iz unutrašnjosti, i njenoj rešenosti da svoje snove pretoči u stvarnost.
Film istražuje svet  stila kroz lične doživljaje svih onih koji rade u modnoj industriji: modela, kreatora, fotografa, biznismena, modnih agencija i dr.
Postavlja se pitanje: u svetu kreatora imidža, može li se čovek izdići iznad svih, a pri tom ostati dosledan sebi?

NAZAD