PROGRAM za datum :: 12/06/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 12/06/2015, 22 : 00
Ti - promocija albuma Život u dvoje

Promocija albuma "Život u dvoje"
Gosti: Telegram i Ensh
Karte u pretprodaji 400RSD, na dan koncerta 500RSD

U petak 12. juna u Miksaliste Savamala, sa početkom od 19h održaće se koncertna promocija novog albuma grupe Ti - “Život u dvoje”.
Gosti na koncertu biće nove nade lokalne scene, bend Telegram.

Posle EP-a "Koliko dana" i debi albuma "Vidimo se", ovog proleća grupa Ti objavila je album "Život u dvoje”.
Pesme su snimane u kućnom studiju grupe Ti, reči i muzika delo su Ilije Dunija i Trajčeta Nikolovskog, miks je radio Justin Pizzoferrato, a na albumu se nalazi osam pesama. Tematski su u prvom planu ljubav, samostalnost, zajednički život i lično preispitivanje.

Karte u pretprodaji na šanku Kc Grad-a 400RSD, na dan koncerta 500RSD
Vidimo se!

Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa sa jednostavnim, hipnotičkim tekstovima, Trajčetovih ritmova koji obuzimaju telo stvarajući prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili pak kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza. Grupa Ti iza sebe ima dva izdanja: EP “Koliko dana” iz 2013 i LP “Vidimo se!” iz 2014, kao i nastupe na nekim od najvažnijih regionalnih festivala: EXIT, InMusic, SuperUho, Zdravo mladi i Sajeta.

Linkovi:
http://grupati.bandcamp.com/
https://youtu.be/87cm2ZQv6uo
http://www.facebook.com/grupa.ti
https://twitter.com/grupati

Telegram je bend iz Beograda, nastao sredinom 2014. godine. Bend čine Lazar (akustična i električna gitara i vokal) i Marko (klavijature, akustična gitara i vokal). I Marko i Lazar su ranije bili članovi benda Šine, a u novom bendu pokušavaju da muziku koja nastaje u atmosferi dnevne sobe prenesu, uz što manje menjanja, na "traku" i predstave publici uživo.

https://telegrambg.bandcamp.com/

One-man-show atrakcija, Ensh, iza koje se krije producent Milenko Vujošević, godinama unazad osvaja Kanadu i Ameriku. Ensh kombinаcijom semplovа, sintisаjzerа i vokаlnih lupovа gradi jedinstveni stil, autentično viđenje elektro-indi-popа. Ensh je do sada pevao na engleskom, a singlom ,,Ćuti" objavljenim u januaru 2015. godine odlučio je da započne sasvim novu etapu stvaralaštva. Prepustio se izazovima maternjeg jezika i objavio je prvi u nizu singlova kojim pretenduje da šarmira Balkan.

http://facebook.com/enshmusic

NAZAD