PROGRAM za datum :: 26/06/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 26/06/2015, 20 : 00
Shpat Deda (Priština)

Shpat Deda je poznati i nagrađivani muzičar, tekstopisac i pevač iz Prištine. Njegova muzika se opisuje kao ogoljena i lična refleksija na događaje iz njegovog privatnog života. Shapt Deda peva o ljubavi, očaju, društvenoj situaciji i nadi u svom prepoznatljivom tonu koji spaja elemente popa, roka, fanka i džeza. U Beogradu nastupa prvi put, a na sceni mu se pridružuju poznati kosovski muzičari Nesim Maxhuni, Ilir Bajri i Fatjon Miftaraj.

Njegov prvi album pod nazivom "Prva jabuka", objavljen u leto 2010, dobio je mnogo prestižnih nagrada, uključujući i dve nagrade za najboljeg mladog umetnika, pet nagrada za video spotove i nominaciju za album godine u Tirani. U albumu su i snimci koji su bili prvi na listi hitova na Kosovu i u Albaniji.

Drugi album pod nazivom "Iskra" promovisan u leto 2014. na sajtu http://www.shpatdeda.com sadrži materijal koji je već dobio dve prve nagrade za video spotove, i bio na top listama na Kosovu i Albaniji. Ono što karakteriše oba albuma su upečatljivi stihovi i jedinstven, originalan zvuk.

Shpat Deda nastupa u okviru festivala "Mesec dana Prištine u Beogradu" koji organizuje Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji uz podršku Delegacije EU u Srbiji.

Ulaz slobodan

NAZAD
 
  Petak, 26/06/2015, 22 : 00
As Smooth As

As Smooth As je fuzija, instrumentala, orijenta i hip hopa, koji vešto kombinuje elemente old school beats, semplova sa dozom moderne produkcije  i izbora od lo fi do zanimljivih edita raznih dimenzija.

Formula je sledeća:

Pozamašna količina hip hop bitova,
par kašika trubi,
jedna šolja blagih vokala,
sve to pomešati sa istočnjačkim začinima…
kuvati najmanje 6 sati, i služiti vruće.

https://www.facebook.com/pages/As-Smooth-As/462700477227941?

Cena karte od 23h 100 rsd

NAZAD