PROGRAM za datum :: 30/06/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 30/06/2015, 19 : 00
Promocija publikacije Poglavlje 23- šta nas očekuje?

O publikaciji će govoriti autori Vesna Petrović, direktorka Beogradskog centra za ljudska prava, i Sonja Stojanović Gajić, direktorka Beogradskog centra za bezbedonosnu politiku.
Nakon toga održaće se panel diskusija o stanju u oblasti reforme pravosuđa, borbe protiv korupcije i ljudskih prava u Srbiji u kojoj učestvuju: Srđan Dragojević, režiser i producent; Nataša Tasić-Knežević, operska pevačica; Jelisaveta Vasilić, član Saveta za borbu protiv korupcije i Omer Hadžiomerović, potpredsednik Društva sudija Srbije.
Molim Vas da potvrdu Vašeg dolaska izvršite putem linka https://www.surveymonkey.com/s/DCCFDTC

NAZAD
 
  Utorak, 30/06/2015, 22 : 00
Voja Bešić Band

Voja Besic Band postoji već dve godine. Izdali su singl BOOGALOO za Multimedia Music, sa dve pesme. DONDE ESTA MARIA i ZARATUSTRA u produkciji DivaneSound Studio. Za istu kuću im je upravo izašao novi singl DEVOJKA TA.

Avangardni rok sa naglšenom ritam sekcijom, grandž gitarom i nevinim ženskim vokalom.

Miško Radivojević- bubanj- EX Playboy, Darkwood Dub, Sunshine Band, Pressing, EQV I mnogi drugi.

Đorđe Đuričko-bas- EX Sport i Reinkarnacija, Neurostenične lasice i The Dridgers.

Jelena Krstić-vokal. Nema bazu podataka na našoj planeti.

Dr.Bešić-gitara i vocal-Svirao je gitaru, pevao i komponovao u grupama Bezobrazno zeleno, The Glissers, EKV Revisited, Voja Bešić Band (Beograd), Los Lobos del Sur (Prag), Đango, Collateral Damage i L.F.Ant (Njujork).

Pisao muziku za dugometražne dokumentarne filmove VRELA KRV i NY: ŠEST SATI RANIJE. Pisao i izvodio muziku za pozorišnu predstavu TROJANKE u produkciji Classic Stage Company (Njujork).

Piše kratke priče, vinjete i romane. Objavio dva romana: Gringo (2009.) i Kozinski (2012.) I zbirku kratkih priča Puterica (2014) za izdavačku kuću Kornet.

Cena karte 300 rsd

NAZAD