PROGRAM za datum :: 02/07/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 02/07/2015, 18 : 00
ProductHunt Belgrade Meetup

Dakle, konačno se dešava. Prvi regionalni Product Hunt Meetup održaće se u Beogradu, 2. jula u prostorijama KC Grada s početkom od 18 časova. Srpska prestonica se pridružuje listi od 100+ gradova širom sveta, preuzimajući inicijativu u pokretanju dijaloga o platformi Product Hunt na Balkanu.

Cilj ovog okupljanje jeste da se dodatno ojača PH zajednica u Beogradu, Srbiji, i širom regiona, kao i da se edukuju i informišu mladi startapi koji do sada nisu imali iskustva sa pomenutom platformom. Organizatori Product Hunt Belgrade okupljanja govoriće više o prednostima ove zajednice, kao i o budućim aktivnostima grupe i planiranim okupljanjima. Njima će se na bini pridružiti i timovi koji su uspešno lansirali svoje proizvode upravo na Product Hunt-u.

Po mišljenju mnogih, Product Hunt je zajednica koja raste iz dana u dan, okupljajući oko sebe crème de la crème tehnološkog preduzetništva, te startape širom sveta - pružajući im neophodnu vidljivost i mesto gde otvoreno mogu diskutovati i proizvodima koje lansiraju.
Za koga je ovo?

Product Hunt Belgrade Meetup je događaj otvorenog tipa, usmeren ka mladim preduzetnicima (ili onima koji se osećaju tako :)), a koje zanima kreiranje brzo skalirajućih proizvoda za globalno tržište.

Pridruži nam se na lansiranju Product Hunt zajednice i rezerviši svoje mesto već danas!

Timetable

    18:05 - Otvaranje, crveni tepih
    18:15 - Product Hunt 101
    18:30 - Balkanski startapi vredni miliona
    18:50 - Blistava budućnost balkanske scene?
    19:00 - Pivo, startapi, muzika (by Zaokret)

NAZAD
 
  Četvrtak, 02/07/2015, 19 : 00
Zaokret leto: Lorna Wing

Zaokret je nedeljni muzički događaj organizacije Kišobran koji se u zimskoj sezoni održava svakog četvrtka u zadimljenim beogradskim podrumima. Zaokret pored toga dovodi brojne bendove u Beograd. Leti se ta dva lica Zaokreta stapaju u jedan događaj, Zaokret leto, koji će sa vama biti svakog četvrtka u letnjim mesecima u bašti Kc Grad. Pokušaćemo da vam približimo veliki broj kantautora koje vredi čuti i pratiti i to potpuno besplatno.

Lorna Wing i njihov specifičan autorski zvuk se može najbliže definisati kao kamerni pop swing.
Divna stvar vezana za bend je činjenica da teže da kod slušaoca izazovu osećaj udobnosti.
Osnivači benda, Ivanka (vokal) i Čeda (gitara i vokal) su, kao akustični dvojac, otpočeli sa stvaranjem prvih autorskih pesama Lorne Wing, da bi im se vremenom priključili ostali članovi. Danas, pored vokala i gitare, zvučni prostor najčešće popunjavaju bubanj, bas, violončelo, klavijatura i usna harmonika.
Njihov prvi album se zove Jedra i izdat je u februaru 2015.

https://www.facebook.com/LornaWingBelgrade

Ulaz slobodan

NAZAD