PROGRAM za datum :: 04/07/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 04/07/2015, 17 : 30
Beograd Velograd

Beograd Velograd 2015 će se održati u subotu, 4. jula u 16h. Vožnja će početi sa Trga Republike.  Obucite se u narandžasto i pridružite se ostalim bicikilistima u vožnji po Beogradu.

Besplatna majica za prvih 500 koji se prijave! Vožnja će se završiti oko 17.30h u KC Gradu u Braće Krsmanović 4, gde su svi pozvani da se pridruže u dodeli nagrada za naše Like My Bike takmičenje!

NAZAD
 
  Subota, 04/07/2015, 21 : 00
Wooden Ambulance

Koncert benda Wooden Ambulance iz Subotice održaće se u subotu, 4. jula sa početkom u 20h.
Lokalna podrška biće nove nade beogradske kantautorske scene, Tankman i The End is Near.

Satnica:
20.00 vrata
20.30 Tankman
21.00 The End is Near
21.30 Wooden Ambulance

Cena karte 200 rsd

Wooden Ambulance
(americana / folk-rock)
http://woodenambulance.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/wooden.ambulance
http://www.youtube.com/user/woodenambulance

Wooden Ambulance subotički mnogočlani orkestar koji je do ovog trenutka objavio tri odlična studijska albuma, “Intersection” (2012), “River Sand” (2013) i "Rough Charms" (2014)  i ovih dana jedan album remixa svojih pesama "North From Your Heart: Wooden Ambulance Remixed" (2015).
Svirali su po celom regionu – svi koji su ih videli više puta znaju da njihovi koncerti nikada nisu isti. Pored “standardnih” koncerata i tradicionalnih biciklističkih turneja, turneje po Holandiji ali i učešća na kompilacija “Bistro na rubu šume”, “Pesme ispod pokrivača”, "Samo budi jednostavan", "English as a second language" WA su učestovali i na prvom Americana Night festivalu u Domu omladine Beograd.

Do sada su delili binu sa izvođačima poput: Rykarda Parasol (USA), Picastro (CAN), David Dondero (USA), Veliki Prezir, Rebel Star, Stray Dogg, On Tour, Ana Ćurčin, The Mothership Orchestra, Kristali, Virvel, Nina Romić, Went, Straight Mickey & the Boys, Ilija Ludvig, Stuttgart Online, Felon, Elephant & the Moon, Oldseed (CAN), Ryland Bouchard (USA), Jenn Kelly (USA), Flamenco Tief (UK), Birdt, Port of Call, Shireen (NL), Sarsaparilla (USA/De) i mnogim drugima.

NAZAD