PROGRAM za datum :: 14/07/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 14/07/2015, 21 : 00
Stand-up Komedija i Dzez

Posle uspešnog šoua : FRANCUZ U SRBIJI , evo novog naslova : KAD JE FRANCUZ SREO SRPKINJU.

https://www.youtube.com/watch?v=StbwBIIgtUk
Arno je glumac i stand-up komičar. Jovana je talentovana džez pevačica. Oni odlučuju da naprave šou zajedno. Gluma i pevanje. Kada se Francuska sretne sa Srbijom... i zavoli je !

To je ljubavna priča o Francuskom slikaru Pjeru Belvilu i džez pevačici Jovani Jovanović u Beogradskom < ludilu >. ORIGINALNA PRIČA SA DŽEZ KLASICIMA.

Umetnici :

Jovana Milošević (pevačica i glumica) : srpska džez pevačica, nastupa kao solo pevačica po Beogradu, Srbiji, Holandiji i Francuskoj. Takodje je i član benda MARAQYA.

Arno Amber (glumac i pisac) : Arno je rođen u istočnoj Francukoj. Ubrzo se preselio u Pariz gde je otkrio svoju strast prema glumi. Radio je "one man show" 3 godine u Parizu : "Et si c'était moi ?". I kao pevač-glumac u komadu za decu : "La Fée Mito". Tvorac je "web-serie" : "Le métier de comédien pour les nuls" i kanala na Youtube : "Jisamédia". Glumio je na francuskoj televiziji.

Aleksandar Ristić (pijanista), diplomirao i odbranio master na Fakultetu Umetnosti u Nišu. Nastupao sa mnogim bendovima jazz i funk žanra iz Niša i Beograda. Nastupa sa kvintetom Jovane Milošević.

Fotografi : Vorkapic Art

Slobodan ulaz
UTORAK 14. JUL 2015 - 21h

Kulturni centar GRAD, Braće Krsmanović 4, 11000, Beograd.
Predstava je na engleskom sa malo srpskog.

VIDIMO SE BIENTOT !

NAZAD