PROGRAM za datum :: 30/07/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 30/07/2015, 19 : 00
Zaokret leto: Superuho promo

Zaokret je nedeljni muzički događaj organizacije Kišobran koji se u zimskoj sezoni održava svakog četvrtka u zadimljenim beogradskim podrumima. Zaokret pored toga dovodi brojne bendove u Beograd. Leti se ta dva lica Zaokreta stapaju u jedan događaj, Zaokret leto, koji će sa vama biti svakog četvrtka u letnjim mesecima u bašti Kc Grad. Pokušaćemo da vam približimo veliki broj kantautora sa lokalne scene koje vredi čuti i pratiti i to potpuno besplatno.
Ovaj put vam predstavljamo Festival SuperUho iz Šibenika na kome nastupa i ekipa Kišobrana ovog avgusta.
https://www.facebook.com/SuperUho.Festival

Ulaz slobodan!

NAZAD
 
  Četvrtak, 30/07/2015, 20 : 00 - 30/08/2015
Beokreativnost

Više od hiljadu ljudi je prošlog leta videlo našu prodajnu izložbu Kreativnost u Srbiji, koja je svoje otvaranje imala u Muzeju istorije Jugoslavije, a zatim nešto više od mesec dana bila postavljena u Velikoj galeriji KC Grada.

I ovog leta, pod naslovom BeoKreativnost otvaramo letnju prodajnu izložbu dizajniranih i zanatskih predmeta. Ako se osvrnemo na prošlu godinu i veliki broj stranih posetitelja, možemo zaključiti da ova izložba nudi jedinstvene suvenire, unikatne predmete izrađene u Srbiji, najrazličitije forme: od avangardne i romantične odeće, kožnih i ostalih aksesoara, obilje nakita od najrazličitijih materijala, pa i srebrnog i zlatnog koji je ove godine u ponudi, obuće i raznih drugih sitnica poput bedževa, broševa, ručno rađenih sapuna. Jedini uslov je i dalje kreativnost i naravno domaća izrada.

Oko 25 učesnika dizajnera ove godine predstavlja vam presek kreativne scene u letnjoj atmosferi Velike galerije i nude Vam jedinstvenu priliku da pribavite sebi jedinstveni unikatni suvenir koji neće samo stajati na Vašem frižideru.

Učestvuju: Dizajn Kolektiv, Miloš Sarić, Nemanja Nikolić, Studio Glina, Svetlana Vukov, JT dot (Jelena Trujić), Bow Tie Wood design (Nemanja Stojanović), MV Design (Milica Vezmar), Fish & Chips, Lepeze Lora, Dina4Dina (Dina Meshulam), Clean Cookies (Irena Uzelac), Catnap (Svetlana Ćopić), bRuka Notes (Jelena Lugonja i Marija Maksimović), Oblak Šareni (Maja Banjac Kesić), Umetničko ćoše (Maja Mitrović), La Mia Casa (Jelena Rogić), Atelje AE (Aleksandra Luković), Be My Buddha (Aleksandra Zeremski i Mirjana Mandić), A cup of tea & Tom cat (Mirjana Mandić), Ana Popović, Jadranka Milojković, Kalasiris (Danijela Fisić) i Dejan Matić.

NAZAD