PROGRAM za datum :: 18/08/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 18/08/2015, 18 : 00
Hello programeri #2

Kao što smo obećali sledeći meetup/beerup je zakazan za 18. avgust 18h. (Isto mesto) KC Grad, Beograd. (molimo vas da dođete ranije oko 17:30h)

Neo4j, connecting the dots - Srđan Vranac

Relacione baze podataka se koriste dugi niz godina. Potpuno su stabilne, daju vam fleksibilnost i puno mogućnosti, ali često po ceni performansi. Šta možete da uradite ako imate visoko povezane podatke, nad kojima morate vršiti upite, koji imaju višestruke joine i podupite, naravno da vam rezultati trebaju hitno,tako da upiti koji dugo traju ne dolaze u obzir? Možda je vreme da pogledate graph bazu podataka koja se zove Neo4j i šta ona može da uradi za vas. U ovom predavanju ćemo videti mogućnosti, dobre i loše strane Neo4j.

Testimony - Milan Popović

Nedostatak znanja o testiranju kao i nepostojanje svesti o potrebi testiranja trenutno je najveci problem kod PHP programera ne samo u Srbiji nego i na globalnom nivou. Milan će pokušati da vam pokaže da je testiranje neophodna aktivnost bez obzira koju aplikaciju pišete. Nakon predavanja bi
ete upoznati sa osnovnim pojmovima iz testiranja, kako ispravno da testirate i na šta treba da obratite pažnju kada pišete testove i kako da počnete sa testiranjem.


Vidimo se :)

NAZAD