PROGRAM za datum :: 18/09/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 18/09/2015, 20 : 00
Hertzinger (Beč, Austrija)

U petak, 18. septembra u Beograd dolazi Hertzinger, live-electro bend iz Beča. Nesvakidašnjom kombinacijom instrumentalna za jedan electro-rock bend u vidu flaute, gitare i bubnjeva, Hertzinger stvara ritmički kompleksne ideje prožete interesantnim, plesnim melodijama. Njihova inovativna upotreba flaute sa efektima stvara harmonične i ritmične zvučne pejzaže koje niste čuli nikada do sada.

Kombinacija bubnja i gitare gradi techno-poppy bas linije uz repetitivni gruv koji do posebnog izražaja dolazi na živim nastupima, bez semplova, lupova i ostalih neorganskih aditiva.

Ovaj trio iz Beča čine Joachim Rigler (gitara), Dito Behr (bubnjevi) i Sara Zlanabitnig (flauta).

Ulaz je 250 dinara, vrata se otvaraju u 20h, a koncert bez kašnjenja počinje tačno u 21h.

http://www.hertzinger.at

NAZAD
 
  Petak, 18/09/2015, 23 : 00
GistroPop 20

Leto je još uvek boso, ali se iz suknje presvuklo u farmerke i pokušava da se išunja na prstima. Još ga držimo u zagrljaju, ne puštamo ga. Neka bude tu još samo malo. Bar još jedno GistroPop veče. A onda neka ode u Australiju ili već gde mu se ide.
Jubilarno 20. GistroPop veče slušamo sve one hitove koje smo vrteli poslednjih godinu dana, ali i sijaset novih. Ovoga puta do Savamale sigurno svraćaju Wilco, Destroyer, Beach House, Damien Jurado, Otis Redding, Lee Hazlewood, Joy Division, Beach Boys, Yo La Tengo, The White Stripes, St. Etienne, Lou Reed, Billy Bragg, Miles Davis, Bill Whiters, Tame Impala, Kurt Vile, Morphine, Sacri Cuori, Richard Hawley, Jim O’Rourke, Kings of Convenience, War on Drugs i Sonic Youth, rešeni da se sa svima nama oproste od bašte ispod crveno belih lustera, bar za ovu godinu. Sledeći susret sa biće  uskoro i to unutra, ali poslednji GistroPop ples u bašti KC Grada desiće se u petak 18. septembra, tačno od 23h.
Kukovi koji svrbe, još uvek se najbolje češu na GistroPopu.
petak 18. septembar, 23h
Ulaz je slobodan
Musicman: Skoča

NAZAD