PROGRAM za datum :: 22/09/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 22/09/2015, 18 : 00
PHPSrbija Meetup #3

Hello programeri,

PHPSrbija organizuje meetup/beerup u utorak 22. Septembar 18h, KC Grad, Beograd (molimo vas da dođete ranije oko 17:30h).

Prijave za predavače su otvorene!
Sve prijave šaljite na pr@phpsrbija.rs

Ideja ovog i narednih meetup-a jeste da programeri između sebe razmenjuju iskustva, ideje, nove tehnologije sa kojima se susreću itd. tako da obavezno posle predavanja ostanite da zajedno pricamo o geek temama :)

Ako imate bilo kakve predloge ili želite da se prijavite za predavacana sledećem meetup-u pišite nam na pr@phpsrbija.rs ili nas kontaktirajte direktno na meetup-u.

Srećno kodiranje!

NAZAD
 
  Utorak, 22/09/2015, 20 : 00 - 23/09/2015
Exploring Inspirations - Pop-up izložba nakita

U okviru ovogodišnjeg dizajn projekta Exploring Inspirations podržanog od strane Stimulering Creative Industries Fund Netherlands, pripremićemo izložbu nakita dizajnera učesnika koji nam stižu iz Holandije i desetak domaćih dizajnera nakita.
Izložbu otvaramo 22. septembra u Velikoj galeriji od 20 časova. Pored Nine Sajet, Nhata-Vu Danga i Nenada Stojakovića koji učestvuju na samom projektu, svoj nakit izložiće i Mira Ranković, HotaHota, Milutin Popović Miho, Nemanja Nikolić, Glory Box, Nikolina Kostur sa brendom Rename, Studio Glina, Zorica Slavić Spring nakit i Dizajn Kolektiv, čiji nakit je bio zapažen na našoj letnjoj izložbi BeoKreativnost.
Na izložbi ćete moći da vidite njihove poslednje komade nakita, a neki od dizajnera spremaju i retrospektivu pojedinih svojih kolekcija. Ova mini izložba uključuje nakit izrađen od različitih materijala, od zlata i srebra, preko aluminijuma i drugih metala, do gline, pleksiglasa i drveta.
Cilj izložbe je komparacija nakita srpskih i holandskih kolega, te mali presek lokalne scene savremenog nakita. Holandski dizajneri razmeniće iskustva sa srpskim kolegama, uporediti pristupe i upoznati trendove koji su aktuelni na lokalnoj sceni.
Izložba će biti i prodajnog karaktera, tako da će publika moći da sebi pribavi stare i nove komade dobro poznatih lokalnih dizajnera.

NAZAD