PROGRAM za datum :: 27/09/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 27/09/2015, 20 : 30
Bioskop pod zvezdama - Muškarci na gotovs (2012)

Pripremili smo poseban filmski program u saradnji sa Instituto Cervantes de Belgrado. Drugu godinu zaredom prikazaćemo odabrane filmske naslove u bašti KC GRAD, sa titlovima na srpskom jeziku. Ulaz je slobodan.

Muškarci na gotovs (2012), Sesk Gaj

Osmorica zbunjenih i smetenih četrdesetogodišnjaka svakodnevno upada u situacije koje su odraz njihovog glavnog problema: krize muškog identiteta. Njihova nesposobnost da izraze ono što osećaju dovodi ih do komičnih i patetičnih situacija pred kojima žene ostaju bez teksta.
H. (Leonardo Sbaralja) je, uprkos tome što ima sve, u depresiji i ide na psihoanalizu. Za raziliku od njega E. (Eduard Fernandes) nema ništa, ali spava kao beba uprkos tome što se vratio u majčinu kući sa svojom mačkom. S. (Havijer Kamara) se vrti oko svoje bivše žene Elene (Klara Segura) u pokušaju da se pomire posle dve godine. G. (Rikardo Darin) se uz pomoć lekova za smirenje trudi da razume zašto ga supruga vara. P. (Eduardo Norijega) namerava da zavede svoju koleginicu Mamen (Kandela Penja). Marija i Sara (Leonor Vatling i Kajetana Giljen Kuervo) razmenjuju muževe (Đordi Mola i Alberto San Huan) u želji da otkriju međusobne intimnosti. L. (Luis Tosar) svoju ljubavnicu zove po imenu svog psa.
Horski film koji skenira emotivni život nekih muškaraca... i ponekih žena.

NAZAD