PROGRAM za datum :: 09/10/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 09/10/2015, 18 : 00
VIBES.

VIBES. je muzički festival koji spaja umetnike sličnog senzibiliteta, stila, strasti prema muzici i načina na koji komuniciraju sa publikom.

VIBES. stavlja akcenat na emotivni odgovor koji umetnik dobija od publike i deli sa njom tokom nastupa. Upravo taj osećaj i feedback koji dobija sa dancefloor-a čini njegovo bavljenje muzikom smislenim.

VIBES. ne deli samo umetnik sa publikom. Njega razmenjuju svi prisutni, od obezbeđenja na ulazu, preko šankerke, do tonca i rasvete.

VIBES. je showcase koji predstavlja umetnike iz Beograda, Srbije, sa Balkana, iz Evrope i drugih kontinenata. On teži da napravi mrežu zaljubljenika u muziku i kvalitetne klupske večeri.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VIBES. LINEUP

SPACEWALKER https://soundcloud.com/spacewalk

MASTER FLOW https://soundcloud.com/masterflow-phonograph

J-BUCK https://soundcloud.com/mr-venom/southern-soul-festvial-mi

MR.WOOX https://soundcloud.com/mr-woox
MYSTEE https://soundcloud.com/mystee
AS SMOOTH AS https://soundcloud.com/assmoothas

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VIBES. ENTRY
18-21h FREE
21-00h 150 RSD
00h-05h 250RSD

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VIBES. će u petak 9. oktobra 2015. predstaviti 7 DJ-eva iz 4 zemlje i 6 gradova u 6 dj setova. Obojen „soulful“ taktovima Kulturni centar Grad će te večeri udisati Soul, Hip Hop, Boogie, Disco, R&B, Jazz Funk, Afro, Latino, Neo Soul, Soul Trap, Future Soul, Eclectic Soul, Electro Swing, Ghetto Swing Swing-Hop, Abstract Hip Hop, Jersey Club, Beats, House... Akcenat je na pozitivnim vibracijama i groovy zvuku.

NAZAD