PROGRAM za datum :: 11/11/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 11/11/2015, 21 : 00
Jazz u Gradu - For The Funk Time

UNKSTASTIC COALITION" je funktastičan sastav kako i sam naziv benda kaže,a oni nam dolaze 11. novembra u KCGrad. Ujedinjen kroz saradnju pet sjajnih individua i muzičara koje je izrodila ljubav prema jazz,blues,funk i drugim muzičkim pravcima. Osnivač,instrumentalista i pokretač Funktastic Coalition-a je Nemanja Zlatarev. Ovaj trombonista kroz saradnju sa ekipom iz benda pokazuje čari instrumentalnog muziciranja.
Nemanja je aktivan član RTS Big Band-a i okteta Dushka Gojkovica ,osnivač "Jazz Omladine Vojvodine", 2012. godine pokrece svoj autorski projekat/band "Funktastic Coalition" sa kojim u istoj godini belezi prve studijske audio ali i video snimke, kao i nastupe klubskog ali i festivalskog karaktera.(Nisville,Kikinda,Sombor,Valjevo,Sarajevo..)
http://www.nemanjazlatarev.com/
Učesnik je i mnogobrojnih jazz radionica po regionu i inostranstvu.

Za ritam sekciju je zadužen Toni Bodonji na bubnjevima.Toni je jako dobro upućen i u druge muzičke instrumente kao što su klavir i gitara kroz svoje ranije školovanje. Svirao je u mnogim sastavima, a interesovanje prema jazz muzici pokazuje već u studentskim danima. Sve nam to govori da je u pitanju još jedan profesionalac u bendu.
Dusan Saric momak za crvenom klavijaturom,izuzetnog talenta,trenutno student cetvrte godine jazz odseka fmu ,mozete ga cuti ovih dana sa koalicijom ali i po beogradskim klubovima inace.Dejan Zec je čovek sa bass gitarom. Učio je na bass kursu od dobrog profesora i to od Vlade Samardžića kojeg ne treba posebno predstavljati i koji je dao vrlo jak autorski pečat na albumima Vasila Hadžimanova i drugim… Peti član ove ekipe je gitarista Nemanja Teofanovic. Nemanja je svirao  i u drugim projektima u Novom Sadu od dueta do jazz 6teta,velika inspiraciju i uticaj na njega ima muzika Pat Methenya,od nastupa u Sarajevu postaje redovan clan ove nove koalicije.

Specijalan gost benda i ove mini turneje je Andrew Ecklund,trubac/gitarista i kompozitor iz Cikaga/USA.
Andrew je prvi put nastupao u  Srbiji pre 3 godine  sa Elmhurst College Big Bend-om na koncertima u Novom Sadu,Somboru(GreenTown Jazz Fest), Beogradu,Arandjelovcu(Festival Mermer &Zvuci) i Nisville Jazz Festu.

Mnogo je razloga da posetimo ovu svirku jer je iza njihovih imena bogata i plodna muzička istorija.

Cena karte 100 rsd

NAZAD