PROGRAM za datum :: 15/11/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 15/11/2015, 14 : 00
Turnir u igri 1, 2, 3

Udruženje 1,2,3 ponovo organizuje turnir u najboljoj igri autićima ikad. Turnir se održava u KC Gradu u nedelju 15.11.2015. od 14 do 18h. Ulaz i igranje je besplatno, a kotizacija za učešće u takmičarskom turniru iznosi 100 din.

Uz turnirski deo igraće se i rekrativno, crtaće se staze a biće održana i berza autića.

Ponesite svoje autiće i navežbajte prstiće jer igra se “Jen’ dva tri!!”
Na sledećim linkovima pogledajte više o igri i udruženju 1,2,3 kao i kako je bilo na oktobarskom turniru:

http://123autici.net/
https://www.facebook.com/jedandvatri123

https://www.youtube.com/watch?v=dIFNKknetxM
https://prezi.com/ndyvdyqu1vzx/123/

NAZAD
 
  Nedelja, 15/11/2015, 19 : 00
Ciklus norveškog filma - Victoria

Kulturni centar Grad nastavlja filmski program i tokom novembra i decembra. U saradnji sa ambasadom Kraljevine Norveške u Beogradu predstavljamo vam izuzetno zanimljiv ciklus filmova različitih žanrova. Ovog puta iz bogate ponude filmova podržanih od strane Norveškog filmskog institute odlučili smo se da našoj publici predstavimo ostvarenja nastala tokom 2012. i 2013. godine. Filmovi koje ćemo gledati u okviru ovog ciklusa bave se različitim temama, a radnje su smeštene u različite istorijske epohe. Tako ćemo između ostalog gledati izuzetno uzbudjivu avanturu Kon Tiki, zatim ekranizaciju čuvenog romana dobitnika Nobelove nagrade za književnost Knuta Hamsuna kao i priču o danima kada se norveška naftna industrija tek razvijala. Poslednjim, dokumentarnim filmom koji ce biti prikazan 13. decembra obeležićemo i godišnjicu rođenja jednog od najvećih norveških umetnika, Edvarda Munka.

Victoria

Čuveni roman Viktorija, dobitnika Nobelove nagrade za književnost Knuta Hamsuna iz 1898. godine, je prava ljubavna priča. Ima sve ono što bi jedan filmski režiser kao i filmska publika poželeli: ljubav dvoje mladih, klasne razlike, uspeh uprkos svemu, odličan kostim epohe, izvanrednu scenografiju kao I tragičan ishod neostvarene ljubavi….

NAZAD