PROGRAM za datum :: 16/11/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 16/11/2015, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - MjuzNews

MjuzNews vas zove na svoj treći rođendan! Uživajte u aktuelnim pop, r’n’b, hip-hop, indie hitovima i klopi koju će za vas spremati redakcija zajedno sa specijalnim gostom Luke Blackom. MjuzNews je nastao novembra 2012. godine i za manje od 3 godine je porastao u najveći isključivo muzički portal u Srbiji. Pišemo o temama u vezi sa muzikom i do sada smo imali priliku da o istoj razovaramo sa ljudima kao što su Gregory Porter, Mario Biondi, Neneh Cherry, Shuya Okino, Liv Warfield, St. Germain, Lydmor & Bon Homme i mnoga lica sa domaće scene... 
http://www.mjuznews.com/
FB | https://www.facebook.com/MjuzNews
Twitter | https://twitter.com/MjuzNews
---------------------------------------------------------------
Na meniju: Hildin potaž od povrća + Ukus ukus
Muziku bira: Vojkan Bećir
---------------------------------------------------------------
BON za porciju hrane = 150 rsd

NAZAD
 
  Ponedeljak, 16/11/2015, 20 : 00 - 29/11/2015
Art Fair - UMETNIK *

* Ovim nazivom ne prejudiciramo značenje i opseg pojmova UMETNIKA i UMETNOSTI

U ponedeljak 16. novembra od 20 časova otvaramo još jednu izložbu iz godišnjeg programa galerije, pod nazivom Art Fair. Kao što i sam naslov kaže u pitanju je izložba-sajam, a šta ćete imati priliku da vidite na sajmu za sada ostaje tajna. Koncept izložbe, odnosno sajma vrlo je jednostavan: Art Fair je projekat koji okuplja privredna društva i preduzetnike koji u svom nazivu sadrže ART. Pretraživanjem baze podataka Agencije za privredne registre, autori su došli do kontakata firmi najrazličitijih delatnosti koje odgovaraju zadatom opisu, a čiji će proizvodi ili usluge biti predstavljeni u toku trajanja izložbe.
Umetnik* je neformalna grupa osnovana 2012. godine, koja teorijskim i praktičnim radom ispituje pojmove umetnik i umetnost. Neki od projekata koji su do sada realizovani su: Zaokruživanje 2012, Galerija*, Umetnost bez predumišljaja, kao i na dugoročni projekat Artist in Progress.
Izložba će biti otvorena do 29. novembra, a radno vreme galerije je od 14 do 20 časova.

NAZAD