PROGRAM za datum :: 21/11/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 21/11/2015, 21 : 00
ZAA

Posle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će promociju svog aktulenog albuma „What About“ zaokružiti koncertima u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, 20, 21. i 27. novembra. Jesenje aktivnosti će se nastaviti snimanjem spota za pesmu „Unconditional Love“, čija je MTV premijera predviđena za sredinu novembra.

Bend ZAA je osnovan u februaru 2008. godine u Kruševcu.
Iza sebe imaju više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, a svirali su i u Austriji, Češkoj i Mađarskoj.
Bend kritika ocenjuje kao svojevrsnu koncertnu atrakciju, a prepoznatljivi su po originalnim i energičnim nastupima, koje odlikuju upečatljivi plesni ritmovi u kombinaciji sa znalačkim improvizacijama. Njihov autentični izraz koji čini miks različitih stilova – od ska i daba, do post roka, džeza i panka, čini ZAA jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.
Već na početku karijere su ostvarili značajan uspeh, osvojivši treću nagradu na banjalučkom Demofestu (2009), dok su godinu dana kasnije stigli do regionalnog finala prestižnog evropskog festivala Rototom.
Bend je nastupao na brojnim festivalima u Srbiji, poput Exit-a, Supernatural-a, Arsenal fest-a, Nisville-a, Love fest-a, Osveženje fest-a, Reggae Serbia fest-a, a među brojnim natupima u regionu izdvajaju se: Pung art i Overjam festivali u Sloveniji, Lake fest u Nikšiću, Duka fest u Banjaluci, NGOM festival u Prizrenu, Festival uličnih svirača i Koncert godine u Novom Sadu.
ZAA je tokom leta imao više od 20 nastupa na festivalskim manifestacijama i koncertima širom prostora ex-YU, među kojima se ističu „Love fest“ u Vrnjačkoj Banji, na kome je bend nastupio pre Lajbaha, „Lake fest“ u Nikšiću, gde su binu delili sa Guano Ejpsom, kao i „D festival“ u Dorjanu (Makedonija), gde su svirali rame uz rame sa Manu Čaom.
U pauzi između nastupa i snimanja spota za jednu od najistaknutijih pesama sa aktuelnog albuma – „Unconditional Love“, ZAA radi na novom albumu.

Cena karte u pretprodaji 400 rsd, na dan koncerta 500 rsd.

Linkovi:
Veb sajt: www.zaa.rs
Facebook: https://www.facebook.com/zaafbpage
Deezer: http://www.deezer.com/artist/510553
Spotify: http://open.spotify.com/artist/3MJkjA2JwoLaRsEqooYtPu?ref=atw iTunes:https://itunes.apple.com/us/artist/zaa/id269303180


 

NAZAD