PROGRAM za datum :: 28/11/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 28/11/2015, 21 : 00
The Cyclist Conspiracy + BICIKL live!!!!

Mala braća Velikog staurocikla i Velikog pentocikla vam sa ponosom predstavljaju „Mashallah plan“!

Cena karte 250 rsd

BICIKL

BICIKL su u jesen 2008. godine u Beogradu osnovala dva litvanska imigranta sa namerom da kroz rituale zasnovane na improvizovanoj muzici i primitivnom pozorištu aktuelizuju stare litvanske paganske običaje. Grupa koristi sve raspoložive alate od tradicionalnih instrumenata do modernih elektronskih naprava. Svih 17 trenutnih članova kolektiva su pozvani pri izvođenju rituala, ali niko nije neophodan, tako da je postavka nestalna i menja se od jednog do drugog okupljanja.

https://www.facebook.com/B1C1KL/
https://soundcloud.com/bicikl
https://halloweenquestrecords.bandcamp.com/album/hq08-aknys

THE CYCLIST CONSPIRACY, The (Anti) World Orchestra

(Anti) world orkestar The Cyclist Conspiracy je muzička ispostava Male braće za Misterije poslednjeg doba. Svojevremeno začet kao neformalni projekat u okviru, sada već nepostojećeg, Društva za razvoj alhemijskih studija „Vasko Popa“, danas je dugosvirajuća trupa sastavljena od desetak muških i ženskih duša. Iako u sebi spaja muzičke uticaje iz najrazličitijih delova sveta, orkestar se trudi da izbegne površni, novodobni eklekticizam i da svu svoju kreativnu energiju usmeri ka sintezi pretpostavljenih elemenata. Bilo da su u pitanju Vizantijsko carstvo ili tajni nomadski putevi pustinje, čađava krčma prepuna mangasa i raskalašnih žena ili stepa sa nebom samo za šamana, psihodelični ili turcke rock, Bliski ili Daleki iistok, putovanja na koja biciklisti odlaze nikako ne predstavljaju potragu za svetlošću ovog sveta. Ponekad, ona se ukazuju kao simbolična potraga za Konstantinopoljem, srcem cikličnog carstva Vizantije, ali ona su uvek potraga za srcem jedine prave svetlosti – Agape.

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy

https://soundcloud.com/the-cyclist-conspiracy
https://thecyclistconspiracy.bandcamp.com/releases

NAZAD
 
  Subota, 28/11/2015, 23 : 00
GistroPop #23

Ako želite da pobegnete od svega, ako vam je muka od proseka, idiota i termina „živa muzika“, a hoćete da plešete uz pesme koje se ne puštaju u klubovima svakog vikenda, svratite u KC Grad u subotu 28. novembra u 23h. Tada počinje 23. izdanje GistroPopa. Ove subote slušamo najbolje pesme iz godine koja se približava kraju, ali i gomilu GistroPop evergreen klasika. To znači da će se kukovi mrdati uz muziku koju su snimili Destroyer, Kurt Vile, Stereolab, Rolling Stones, Alabama Shakes, Father John Misty, Julia Holter, The Black Keys, Pavement, Wilco, Curtis Mayfield, Isaac Hayes, Bobby Womack, Kraftwerk, Interpol, Joy Division, Fleet Foxes, Scott Walker, The Byrds i Talking Heads.
Nabavite na vreme imalin za vaše plesne cipele i svratite na još jednu plesnu, subotnju GistroPop noć.
Subota 28. novembar
23h
Musicman: Skoča
ulaz je slobodan

NAZAD